oscoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

r10' a üyeliğim tarih olarak 2-3 yıla dayanmakta. Fakat aktif olarak kullanmaya (takılmaya) başlayalı 1-2 hafta olmakta. Zaten mesaj sayımdan ve itrader değerlerimden de bunu anlamak zor değil .
Ücretli script istek bölümünde istek yapan arkadaşlara öm attım yada bu şekildeki mesajları okudum. Genelde istenen özellikler ve modüller güzel fakat buna biçilen fiyatlar çok düşük(Bütün istek yapan arkadaşlar değil ama gözlemlediğim kadarı ile büyük bir bölüm).
Acaba bu işin küçümsendiğinden mi? Yoksa bazı işleri ucuza kapattırmak istenilmesinden mi? Yada forumda gezen elemanlar işsiz güçsüz ucuza yazdırırım fikrinden mi? Bu fikirleri çoğaltabiliriz...

sürçülisan ettiysek affola ama bu konuyu ele alalım : özellikler şöyle : "Vitrin Ürünlü, Gold Üyelik Sistemli, İş İlanı, Bayilik İlanı vb Özellikleri olan Firma Rehber Scripti Satın Alınacaktır. Gold Üye Olmak İsteyenler Paypal İle Ödeme Yapabilmeli."
Ayrılan bütçe : 100 TL

Amacım burada bütceyi küçümsemek yada bu konuyu açan arkadaşın art niyetli olduğunu düşündürmek değil. Fakat bu iş de 100 TL ye yapılmaz be abi. Her ne kadar yazılım hazırda olsa, önceden emekde verilmiş de olsa, 100 TL ye bu özellikde yazılımı barındıracak hostu alamazsınız. Ayrıca yukarıda arkadaşında belirttiği gibi 100 TL ye yapılan bu özellikde ki scriptten ne kadar emin olabilirsiniz? Piyasadaki çoğu free çalışan arkadaşlar önerdiğiniz fiyata bir kaç saat ayrıp ancak hazır ecommerce kurarlar diye düşünüyorum...

Bu kadar yazıyı bir kaç gündür içimde birikenleri belirtmek için yazdım. Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünürler.

Tekrar söylüyorum sürçülisan ettiysek affola.

İyi çalışmalar.
Sizin Gibi Benimde Üyeliğim Neredeyse 3 Yıla Dayanmakta Ancak 3 Yıldır İzlenimler Yaptım ve R10.net'te İstekte Bulunmaktan Yada Konu Açmaktan Korktum.. Nedeni İse Akıl Verenin Çok Olması.. Allah'a Şükür Bizde Akıllıyız Bizde Düşünebiliyoruz Ancak Açtığımız Konu Akıl İsteme Yada Yardım Konusu Değil Script Satın Alma Konusu.. Ben Kimsenin Emeğini Küçümsemiyorum Kimseyide Yaptığı İşlerinden Dolayı Yargılamıyorum Tabiki Kod Yazmakta Bir Sanattır Emeğinizede Saygı Duyuyorum. Ancak Konuda Gayet Açık ve Net Bir Şekilde Belirtmişim Bu Yapacağımız Projeden Gelir Beklemiyoruz ve Bu Yüzdende Ayırdığımız Bütçe Budur Diye. Kimseyede 100 TL lik Yazılım Yazın Dememişim Hali Hazırda Varsa Satmayı Düşünüyorlarsa Satın Alacağımı Belirttim.

Rica Ediyorum Akıl Verici Şeyler Yazmayın.. Ağır Konuştuysamda Özür Dilerim.