herkes dediğin kimdir? burada bana yardımcı olanlar varsa benim de yardımcı olduklarım vardır. beni sağa sola eksi dağıtmakla suçlayamazsın, öyle birşey yok. eğer suçlanacak birileri varsa r10 yönetimi bana verlen -repleri listeleyebiliyorsa o zaman o kişiler ortaya çıkar. dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz, desene bana verilen -replerle alakalı ben de açıklama yapsam siz şaşırıp susarsınız.

ayrıca konuşmalarına dikkat et, sömürmek kelimesi benim repertuarımda yoktur. eğer birçok şey öğrenmiş olsaydım sandikli.net domainini malum şahsa bırakmazdım. buradan öğrendiklerimle konunun hiçbir alakası da yok. benim sorduğum bazı sorulara özellikle bana kıl kaptığı için cevap vermeyenleri de listeye eklemen gerekir. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.

forumda "en iyi savunma biçimi saldırıdır" şeklinde genel bir hastalık var, sen de aynı yolda devam ediyorsun. "domain paylaşanlara ve sağa sola eksi rep verme" diye bir olay olmadığı halde iftira ediyorsun... sana neden -rep verdiğimi söyledim. konuyu başka yöne çekme.