pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala aynı şeyleri söylüyorsun. Sanane millletin tercihlerinden küpe takmış takmamış bu onların bileceği iş. Ama gelipte onlara özenti diyemezsin. Senin mantıgınla sende özenti olmuş olursun. Anlatabiliyor muyum?

Örnek veriyorum iyi anlaman için.. Birisi rock veya metal dinliyor. Çok hoşuna gitti. Dinliyor baktı ki bu şarkılarda kafa salllanılıyor. daha iyi oluyor şarkıyı böyle iyi hissediyorsun. Beğenen adamda başlıyor sallamaya bu kişi şimdi özenti mi oldu.? İsteyen istediğini yapar. Dünyada en özgür bir ülkedeyiz.. Ha bizim ülkemize zarar mı veriyor? Ne alaka yaa bunları beğeniyorlar diye ülkelerini unutmuyorlar. Ha unutanlar var ama sen genel konuşuyorsun. Neyse yeter bu kadar örnek hadi iyi geceler sana.

vee Sarı saçına Mavi gözüne kurban olduğum Ata'm bakın ne demiş

Şehit kardeşimiz Buse Sarıyağ vardı ben o kız kadar duyarlı o kız kadar vatanına düşkün biri görmedim profilini herşeyini araştırdım hatta sayfası bile var.. ALLAH gani gani rahmet öylesin o güzel kardeşime sizde biraz araştırın neyin ne olduğunu öğrenin diline sahip çıkmayan yarın bir gün vatanına sahip çıkacak pehh..

İyi geceler