Şimdi bu böle yazmış diye bütün herkes aynı mı demek oluyor? Yaşının verdiği, arkadaş çevresinin getirdiği etkenlerden dolayı bir dönem farklı olma çabası bu sadece. Zamanla düzeliyor zaten. Ayrıca dış görünüşle karakterini çözmek mümkün değil. İçinde yatanı nereden bilebilirsiniz? Türkçe'nin doğru kullanılması adına bende yeterince çaba sarfediyorum.
Evet dışgörünüşle çizemem çünkü kızı uzaktan yakından tanıyorum arkadaşlarım anlatıyor arkadaşlarım fotolar gösteriyorlar saçlarını uzatıp nereye kadar getiriyormuş hergün makyaj yapıyormuş vee geçen sene okuldayken faça çektiği görülmüş çok mantıklı gerçekten çok düzgün bir kız

ve bu yalnızca 1 tanesi benim tanıdığım 10 larcası var..
Özenti demeninde özenti oldugunu biliyor musunuz?
Birisi şapka taktı ama taktıgından haberim yok o şapkayı taktım ve özenti oldum dimi?
Yukardaki Linkte verdiğin kız Türkçenin içine etti o kısımda doğrusun. Ama kılık kıyafetlerine makyajlarına göre yorum olmaz. Özentide denmez. Kendi tercihleridir.
Dostum ozaman bitane oğlan çıkıyor küpe takıyor buna ne diyorsun sen içinden özenti demiyor musun demiyorum deme sakın çünkü elbette demişsindir oğlanlar yapınca özenti kızlar yapınca .. gerçi doğru 5 kızdan 3'ü böyle olduğu için artık genel kavram olarak sayılabilir