Site adresi: Web Tasarım Site için istenen fiyat: başlangıç fiyatı 50 lira
Hemen Al: 250 lira
Minimum artış: 2 lira
Sonlanma Zamanı: son artışdan 48 saat sonra
Sitenin aylık getirisi: 5 $ dolar filan ama yavaş yavaş artacaktır ayrıca tık başı 0,50 yi bile görmüştür.
Sitenin açılış tarihi: 10 Nisan 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Web Tasarım-Grafik Tasarım-SEO Blog u
Günlük hit sayısı, kaynak link: 100 dü yavaş yavaş ilgilenmediğimden düşmeye başladı twitter da konu paylaştığım için amerikadan yüksek hit sayısı vardır adsenseden yüksek vermektedir
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 aylık, güncellemeye hiç girmedi daha pr0 ama ilk güncellemede 2 olacağına inanıyorum.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hepsi
Hosting dahil midir: dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: blogger
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Sadece domain için bile alınır. Domain isimtescilde ve 2 yıllığına kayıtlanmıştır,
Alexa 634,647 dedir, TR sıralamasıda 6,000 deydi fakat TR sıralaması oldukça arttı,
147 konu eklidir, 100 lerce yorum yazılmıştır ve hiçbir link çıkışı olmamıştır, hiçbir hacklink sözkonusu değildir, Konular tamamen özgündür, %90 ı Google da
ilk 5 sıradadır, Konular anında indexlenmektedir. SEO ile %100 uyumludur, ilk
PR güncellemesinde en az
2 olacağına inanıyorum tamamen zorunluluktan satıyorum yoksa 4-5 bloğum içinde ilk açtığım ve en değerlisidir, Fiyat fazla diyenlere bu blog için en az 100 lira SEO çalışmaları ve backlink çalışmalarına harcadım yani kısacası çok özen gösterdim, Tema nadir bulunan adsense temasıdır, Fazla backlink kasmadım alan arkadaş az ve öz bir backlink çalışmasıyla çok güzel hitler yakalayabilir, eklediğim tüm yazıları konuların altında bulunan sosyal im sitelerinede kaydettim.
Siteyi alana arşivimde bulunan 100 lerce edu da dahil olmak üzere karışık bir backlink listesi hediye edeceğim !