bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacım bi' eylem yapmak değil sadece olay kişisel. Hiçbir site silinmiyor benim ismim mi rahatsızlık veriyor öztürkçe olduğu için "BUĞRAHAN GÜNGÖR" benim site siliniyor anlayabilmiş değilim. Keza bu dakikadan sonra benim sitemi o kategoriye veyahut Dmoz'a ekleyen her kim olursa olsun benim gözümde her ne kadar önemi olmasa da BİTMİŞTİR. Dmoz'da bir tek sitemin listelenmesini istemiyorum, bu kadar avarelce yönetilen bir portal daha görmedim ben 12 - 13 senelik interaktif yaşantımda.

Biz Celik.Net'leri de biliyoruz, Maraba'ları da. Master'ı da biliyoruz, yöneticiliğide. Bu kadar kişisel bu kadar basite inmemeli idi. Dmoz'muş, söveceğim terbiyem elvermiyor.. Hass...

kategoriye; eşinin, dostunun veya kendisinin sitesi olduğu için boş site ekleyen editörlerle karşılaşıyorum. hatta uyarılara ve silinmelere rağmen bu siteler tekrar ekleniyor ..taa ki suistimal raporu gönderip editörü pasif hale getirene kadar. ki bu süreç pek de kısa sürmüyor, belki aylarca belki de yıllarca. kategoriye editör olduktan sonra kendi sitesini ve arkadaşlarının sitesini ekleyip, bırakıp giden ve ardından kategori babasının malıymış gibi kurallara uymadan düzenleme yapan onlarca editör var. bu durumun sorumlusu bu editörler değil, editörlerin tamamıdır. geneli enfusi eylemler içerisine giriştiği için bir diğerinin pisliğini görmezden geliyor. nickim farklı ve dmoz içerisinde yüksek mevkiilerde gözüm olmadığı için ben bunları rahatça söyleyebiliyorum. ama birkaç kişinin düzeltebileceği bir durum değil bu.