heLLoFtHewoLf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya plive bi git işini güldürme insanı, ben bu gün gittim bankanın tutmuş olduğu haciz avukatına 600 tl faizli para ödedim, bu parayı sanki kazanırken taş attı da kolumu yoruldu benden faiz parayı aldı cebine koydu gülümseyerekte yol verdi.Asıl bunun aldığı para haramdır , kul hakkıdır bilmem nedir, ödenecek ana para 750 tl ydi bankaya gidecek para, üstünüde avukat ayağa bile kalkmadan 2 sn ye 600 lira cebine koydu. Ulan bi gidin işinize ya ***** günahmış yok bilmem neymiş şuymuş buymuş, kul hakkımı yiyorsunuz arkadaşım siz bu kadar kafanıza takıyorsunuz ? Sen kendine öyle hissettirdiğin için öyle oluyor, ayrıca o dediklerin bende her gece hergece oluyor, yıllardır. Artık takmaz hale geldim, yatarken temiz yatın duanızı ederek yatın gerisini Allah a bırakın.
Ayrıca isimtescil hesabından domaini nasıl çalmışlar orasınıda hiç inanmadım, domaini göndermek için bu firma telefonuna mesaj gönderiyor biliyorum ben ? yanlışsam düzeltin.
Pm attım. TC numarama da ulaştı calınan msn'de bu şekilde çaldı.

SystemMaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@pLive
Namazlarının daim olması dileğiyle kardeşim. İnan seni hiç tanımasam da üzerimden islamı sana tanıtmak üzere olan hakkının kalkması adına sevindim fazlasıyla.
Elinde bulunan fırsatı gereğince değerlendir, böylece şu an içinde bulunduğun huzur duygusu uzun vadede de etkili olacaktır.

Ayrıca eklemek isterim;
İslam dininden haberi olmadan ölen herkesin; İslam dini mensubu ailelerce yetiştirilmiş, bu yüce dine inanma şerefine nail olmuş kimseler üzerinde hakkı vardır, unutmayın.
Teşekkür ederim yorum için hocam

KoRuYuCu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru yolu bulmak önemlidir, er yada geç.
Evet kardeş.

heLLoFtHewoLf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu report ediyorum daha fazla saçmalamayın böyle konularda açmayın, burası webmaster forumu gelip genelde herkeste webmaster bu forumda, isteyen herkes istediği işi yapabilir.Kimse kimseyi yönlendiremez. Bende zaten kimseye ***** yapın demiyorum, yapan yapar, ona kalmış birşey.
Konu off topic hayata dair herşey. Bunu herkes bin defa yazmıştır.