jackal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır bu forumdayım yazdığımdan çok takip ederim burda ne jenerikler satıldı neler geldi geçti bildiğim bir şey varsa forumun %80 hava atıp su basar konuşur ş ueder bu eder şu olru bu olur, çıksa alırım ederım yazar vs. bu %80 bir domaine 100-tl den fazla para vermeeeeeez, yüzlerce kez gordum burda,
kalan %20 nın yarısı 500 e kadar çıkacak adamlar, Kalan %10 luk kısım bu forumda sadece uye belkı mesaj sayısı 10 - 15 sıze mesaj attıklarında traderına baktığınzıda veya profılıne baktığınzıda kaale almadığınız adamlardan oluşuyor.
Ben bu forumda çok buyuk siteler domainler sattım bugune kadarda hiç ıtraderı yuksek veya çok mesaj sayısı olan bırıne satmadım. Alacak adam zaten tırı vırıyla uğraşmıyor kısacası o eder bu eder muhabbetı boş.
Forumun yarısı seocu dıyor kendısıne, bakıyorum makaleler havada uçuşuyor şu bu kelımeye çok garip tyeklıfler çekılıyor aynı adamı adsense odemesı konusunda goruyorum 120 $ odeme beklıyor. Madem seocusun neden kazanamıyorsun, çok enteresan ınsanlarız hakıkaten bazen çözemıyorum...
Soylenmesi gerekenlerin bir cogu soylenmis + rep