Hayır, kimse ile iletişime geçmeyeceğim. Kuyruk acısı olan gelsin benimle iletişsin derdini anlatsın. Her tarafta iletişim bilgilerim mevcut, dmoz filan bitmiştir benim için. 100 taneden 5 tane çıkar işi bilen adam o da bana denk gelmez.
Konu ile kimse iletişime geçmeyeceğinizi belirtmenize nazaran halen tepkilerinizi sürdürmektesiniz, belki haklısınız belki bir çok sitenin orada olmasına rağmen size ve birçok kişiye göre kat ve kat iyi ve özgün içeriğe sahip olan sitenizin kayıtlı olmaması sinirinizi aşırı derecede bozmaya yetmiş olarak gösteriyor. Fakat anlamadığım nokta ise şu ; bu tepkinizi niye burada dile getirme isteğinizin olması ! Eğer şikayet ise (ki sözlemlerinizden bunu yapmayacağınızı dile getirmişsiniz) gerekli şikayetlerinizi ilgililere yaparak beklemeye geçebileceğinizi düşünüyorum. Yok eğer şikayet değil, sitem ve içinizdeki dmoz ile iligli duyguları paylaşmak ise de yerinizde olan kaç kişi var, kendilerini haklı olarak gördüğü ve düşündüğü nice kişiler. Bence içinizdeki dmoz'a olan kin, öfke, sitem yada ismini koyamadığımız duyguyu tekrardan ölçün ve amacınızın ilgili kişiye buradan ulaşarak en azından cevap verme istediğinizin olduğunu göreceksiniz. Peki bu sizi yani karşılıklı iletişim, münakaşa yada söylem sizi ve duygularınızı rahatlatacakmı ? Bence tam tersine ilgilinin yapacağı açıklamalar sizin sinir katsayınızı daha da zirveye taşıyacak..
Hak veriyorum haklı olduğunuzu düşünerekten ilgilinin buradan size ulaşma ve düşüncelerinizi paylaşma ve size onay verilerek kendinizi rahatlatma isteğiniz var fakat, bence bunların hiç birisi olmayacak ve siz sadece şu andaki dmoz kategorisindeki ilgili kişiye olan duygularınız ile yetineceksiniz.