Merhaba,

Öncelikle bazı arkadaşlarımız atıp tutmuş bir kaç çocuk sırt sırta verip sizlere pabuç bırakcak değilim özellikle Ercan bey sizinle daha farklı koşullarda karşılaşacağız bu yorumumu sakın unutmayın. Print alınız şimdiden.

Web Sitenizi hatırladığım kadarı ile 3 hatta 4 kere aralıklarla suspend ettik. Siteniz ortalama %32 lerde bir cpu miktarı kullanmakta idi size defalarca ileti bıraktım geldiniz tamam dediniz tekrar açtık bunu 3 veya 4 kere tekrarladık.

Sizin sitenizi kapatmak bizim yararımıza olmayacaktır ama sunucuya açık olduğu zaman zararı var. Bunun bilmem farkındamısınız.

Bize sadece 1 adet ticket açılmış oda bizi tehditkar r10da görüşürüz sizi rezil edeceğim gibi türünden. Buna bir tek sizin değil kimsenin hakkı yoktur. Hizmet sözleşmemiz gereği zaten size yedek vermeme gibi bir hakkım doğuyor. Bizi tehdit ettiğiniz için.

Öncelikle sizi terbiyeye davet ediyorum. Buradan anlaşılacağı üzere benim anneme gelişi güzel küfürler ediyor ve bu durumda halen saf ayağına yatıyorsunuz. Konuyu report ediyorum yönetici arkadaşlardan sizin hakkınızda işlem yapılmasını rica ediyorum.

Konudaki ilk ve son yorumum iyi forumlar dilerim.