Baştan yazayım..siz anlamadınız beni. onu r10 da tanımadım ben...
10 gün öncesinde period hostingden bi host aldım 10 liraya.. 3 gün sonra bu arkadaş siteleri kalite networke devrettiğini söyledi. sonra site acıldı. 2 yada 3 saat sonra site suspend edildi. neden diye sordum cvp gelmedi. sonra cpu limiti asılmıs dedi. bi daha da cvp alamadım. 1 degil iki degil tam 5 gündür msn den sitesindeki bildirimden bu adama yazdım adam diye. en sonunda bugün artık patladım.şu siteyi ac yedegini olsun alayım diye. hayır acmayacagım dedi. siteniz cpu limitini aştıgı için silinecek dedi. buraya kadar sabrettim. ama siteyi silecem deyince benim kafa attı.. sizinki atmazsa bilemem. ama ben günlerce aylarca ugrastıgım emeklerin karakteri bozuk biri tarafından sadace 2 saatliğini limiti aştı diye heba edilmesine razı olamam.. küfürü hak etmiştir. kim bunu yaparsa onada ederim küfürü...
Onu savunan arkadaşlarda unutmasın ki haksızlık savunulmaz. ben giden 10 liranın, yada bazılarının dediği gibi cıkar peşinde felan da degilim. sadece emeklerimin bi karaktersiz yüzünden hebaolduguna üzüldüm o kadar..
Bu arada o şahsiyetin burda üyeliği bile oldugunu bilmiyorum. banlı olsada olmasada yazacak yüzü yok zaten. cünkü terbiyesizlik etti.
Ayrıca kimse birbirini savunmak zorunda da değil.fikir beyan edenlerede saygı duyalım..