5. Boyut derken? Gerçek mi demek istedin.
Bu size bir mesajta olabilir ama sevinmelisiniz birileri sizi o yönden çekmek istiyor

Bende çok inanan insanım ama her yönüyle düşünmek lazım.
Bir mesajda olabilir evet.. Herşey olabilir ..
Bu işlerden kurtulmana sevindim her ne kadar sevmesekte yaptıgımızda oldu ama sıkıcı berbat bişey git başka işlerle ugraş daha iyi herşey suanda herkese güzel hoş geliyor ama hepsinin zararını ilerde gorucez simdi sadece suanlık ihtiyaclarımız için yapıyoruz kimse ileriyi düşünmüyor.Neyse İçini ferah tut 3lira az kazan ama hakkıyla kazan.
Artık bu sitelerden para kazanacağıma hiç kazanmayayım daha iyi derim.
Tabiki olabilir, ancak bu şekilde rüyasında uyarılan biçok insan var.
Kardeş bana göre tatlı bir şekilde uyarılmışsın, bence sanşlı birisin, doğruyu görmüşsün artık zaten, bu gibi şeylerde ortam çok değiştiriyor benim peder imam olmasa kaç milyon kızı atmıştım ne kadar günah işlemiştim Allah bilir.Çok şükür ailem inançlı.Ama şunuda düşün müslüman bir ülkedesin anası babası ingiliz olanlarda var ve ona rağmen müslümanlığı seçen insanlarda var.Bunların hesabını çok acı vereceğiz.Tabiki doğru yolu seçersekte mükafatı kat kat olacaktır.

Kendi adına sevindim namaz kılmanın tadını görmüşsündür.
Namaz Ruhun Gıdasıdır. Said Nursi'nin sözü idi sanırım
Bizim ortamda olması mümkün değil. Çünkü böyle inanclı kimse yok. Sanki Yabancı ülkede yaşıyoruz müslümanlıgı bilmiyoruz. Öyle bir durum söz konusu işte.
Hayırlısı olur inş kardeşim.o işleri bırakmıştınz aten şimdi komple kopman çok daha iyi oldu.
Evet tamamıyla bıraktım. Artık temiz iş zamanı teşekkürler kardeşim.
Hani bi Durum Varya Haram Para Boğazına durur ,Heralde O tür bi siteden kazanılan parada öyle hocam ,En iyisini yapmışın ,yeni hayatında mutluluklar
Evet aynen öyle.. Teşekkürler.
Olay 2 yöne bölünmüş durumda karmaşıklarda kaldım biraz iki olasılıkta var hem metafiziksel hem parapiskolojik olarak.
Parapiskolojik olarak değerlendirdiğimizde : İnancım yok diyorsun zaten Kazım abi böyle şeylere inanmadığını söylüyorsun.
Sen her rahatlamak için dedeye gittiğinde, zaten dedeninde müslüman olduğunu biliyorsun. Neyse dedeye gittiğin zaman onun verdiği nasihat ve öğütler sayesinde rahatlıyordun. Dedenin inançlı biri olduğunu bildiğin için beyninin bir kısmı aslında inançlı biri olduğunu kabullenmiş diğer kısmıda kabullenmemiş olabilir.
Siteleri atıp kurtulduğun zaman, piskolojik olarak minik bir tramva geçirmiş olabilirsin bir ihtimal bu.
Metafiziksel olarak bakıldığı zaman : Çoğu kez örneklerde görülüyor, insanların doğru yola gelmesi için Allah kullarını bazı yollar ve bazı sebepler sayesinde uyarıyor. Bunlardan birini tatmış olabilirsin.
Ben metafiziksel olduğunu düşünüyorum. Korkuyu ilk defa tattım diyorsun, piskolojik olarak böyle birşey yaşasan bu kadar etkileneceğini ve korkacağını tahmin etmiyorum.
Pskilojik oldugunu bende düşünmüyorum. Hayatımda hiç birşeyden korkmadım. Olmayan birşeyden bu kadar korkmam.
Artık dedeye hergün ziyaret edicem

Rahat ve huzur dolu bir yerde oturuyor. Birde onla konuşuyorsun çok iyi oluyor.