warchild adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yardım edeceğime ediyorum sen hiç kafanı takma. Hatta burda seninle tartışarak 2-3 kişinin gözünü açarım belki oda yardımdır.

Ücretsiz hizmet mi? Yahu 2 kıytırık makale yazıyorsunuz onda da yok özgünlük oranını keşfettim evrak diye dolanıp sonra 3 h1, 5 link çıkışı gibi bilmeden kesin ifadeler kullanıp milleti kandırıp piyasa yapıp iş alıyorsunuz. Sitenizin reklamını yapmaktan başka bi'şeye yaramıyor. Burda gerçekten yardım edip karşılık beklemeyenler var siz kendinizi onların arasına zorla sokmaya çalışmayın.
Gerçi şimdi 2 yalaka gelip ben memnunum der olay biter orası ayrı.

http://tr.wiktionary.org/wiki/Koyunu...87elebi_derler
Benim bulunduğum her konuda, gereksiz yere tartışma çıkardığın gibi burada da adım geçince dayanamadın yine başladın eleştirmeye. Bu mu yardım oluyor Allah aşkına. Saçmalığa bak. Bana gelen pm lerin elimden geldiğince hepsini cevaplamaya çalışıyorum. illa konu altından soruları cevaplamam mı gerekiyor. Sen konuları belki cevaplıyorsun ama, başka yerlerde de kendi reklamını yapıyorsun. Hala aynı şeyleri tekrarlıyorsun, ne h1 ne linki kardeşim. Dünya kadar kriteri analiz ediyoruz. Senin bunlardan hangisi aklına geliyor. Bu 39 kriterin sen hangisini paylaştın. Her soruya ayrı ayrı yanıt vermektense, bunun gibi faydalı ücretsiz analiz sistemleri kursaydın. toplu olarak milletin derdine deva olsaydın. Bekleme derdi yok uğraşma derdi yok. Gir ücretsiz analiz yap. Ben dünya kadar para hayracak yaptığım bu sistem üzerinden neden para kazanmaya çalışmıyorum, ücretli üyelik, ücretli sorgulama vs. Çünkü hizmet yapıyorum, bu yardım sayılmıyor mu?.

Senin amacın konu ne olursa olsun tartışmak, bari bunu benim hizmetlerimi başkalarının beğendiğini ifade eden konularda yapma da kendini rezil etme.
Arkadaşın 2 konuya kafası takılmış, cevapladım ve teşekkürünü iletti. Sen neyin peşindesin. Varsa hizmetimle ilgili bir şikayetin onu söyle. Bu senin paylaşım, yardım anlayışın gereksiz yere eleştirmek mi?