Konularımıza soru geldiğinde mutlaka cevalarız. Teşekkür veya minnet mesajları geldiğinde teşekkür ederiz. Sizin herhangi ücretsiz bir hizmetiniz herhalde olmadı ki hiç teşekkür eden olmadı.
Sen konunun tamamını bilmiyorsun herhalde. Konuyu başlatan arkadaşımız sadece seo analiz hizmetindeki 2 kritere takılmış. Onları da cevaplamış. Onun dışındaki 37 kriter anlaşılmış.h taglarıyla kandırmak kelimesini kullanarak, hem hizmetlerimizden faydalanan insalara, hem de özenli ve düzenli bir çalışmayla ücretsiz hizmetler oluşturan bizlere hakaret etmiş oluyorsunuz. Haddinizi bilin. "Sizin katta" sözünden siz anlayacağınızı anlaşmışsınız zaten, daha 50 kere üst kat, alt kat demenize gerek yok.
Ben yardım edeceğime ediyorum sen hiç kafanı takma. Hatta burda seninle tartışarak 2-3 kişinin gözünü açarım belki oda yardımdır.
Ücretsiz hizmet mi? Yahu 2 kıytırık makale yazıyorsunuz onda da yok özgünlük oranını keşfettim evrak diye dolanıp sonra 3 h1, 5 link çıkışı gibi bilmeden kesin ifadeler kullanıp milleti kandırıp piyasa yapıp iş alıyorsunuz. Sitenizin reklamını yapmaktan başka bi'şeye yaramıyor. Burda gerçekten yardım edip karşılık beklemeyenler var siz kendinizi onların arasına zorla sokmaya çalışmayın.
Gerçi şimdi 2 yalaka gelip ben memnunum der olay biter orası ayrı.
http://tr.wiktionary.org/wiki/Koyunu...87elebi_derler