Msn de 5 gündür ricada bulundugumu okuyamamışınız sanırım.. msn de yazdıklarımın tamamı kayıtlı.isterseniz yayınlayım buradan 5 gündür ne şekilde ricada bulundugumu.
5 gündür edilen ricalardan sonra cvp geliyor ve siteyi açmayacagını söylüyor vatandaş. ne hakla.?? hangi sözleşmede cpu sınırını aşan site tamamen kapatılır yazıyor?? Para verdiğim için degil yapması gerekeni yapmadığı, siteyi yedegiyle birlikte sunucudan silecegini söylediği için ettim küfürü. biri seni bu kadar uğrastırsa. ayların emeğini hiçe saysa, seni umursamasa sen ne dersin bilmiyorum artık.. At gözlüğüyle bakmaya gerek yok.daha önce en az 10 farklı firmayla çalıstım 5 yıldır. böylesini, ahlaksızını ilk kez gördüm diyorum sizde neden küfür ettiniz diyorsunuz.. Uzaktan bakınca küfür hoş gelmiyor tabi..ama ettirene laf söylemeye mecaliniz kalmamış sanırım sizin..
Ayrıca kimseyi tarafıma cekmek gibi bi amacım gayemde yok.bunu nerden cıkardıysanız anlamadım.
küfür ederek kendinizi haklı çıkaramazsınız bunu sizde biliyorsunuz. Sinirlerinize hakim olup , sakin bir tutum sergileseydiniz belki iş bu duruma varmazdı. Sonuçta küfür etmeniz ne yedeklerinizi getirecektir nede sizi haklı çıkaracaktır. Tam tersine sizi haksız duruma düşürecektir. Sizin progleminiz firma yetkilisiyle ama siz ana bacı hiç bir şey bırakmamışsınız.