Srdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizinde haklı olduğunuz söylenemez.
Konuyu okuyan kişi size mahsum sanar ama hiç de öyle değilsiniz. Acaba msn de konuştuğunuz gibi neden burda konuşmuyosunuz. Burda ki uslubunuzu neden msn dede sergilemiyorsunuz.

Her ne olursa olsun küfür etme yetkisini kimse size vermez. Heleke bu işe aileyi katarak küfür etmek haddinize düşmez. Eğer varsa bir sorun adam akıllı dile getirirsiniz gerekli işlemler yapılır. Suç firmadaysa burdan dile getirirsiniz. Para vermeniz küfür etme hakkını vermez size.

Firma sahibiyle hiç görüşmeden okudum şu konuyu sizi gerçekten mağdur sandım ama msn deki şu konuşmaları gördükten sonra tüm görüşlerim değişti. Nedense burda taraf çekmek için gayet güzel bir uslup sergiliyorsunuz.
Msn de 5 gündür ricada bulundugumu okuyamamışınız sanırım.. msn de yazdıklarımın tamamı kayıtlı.isterseniz yayınlayım buradan 5 gündür ne şekilde ricada bulundugumu.
5 gündür edilen ricalardan sonra cvp geliyor ve siteyi açmayacagını söylüyor vatandaş. ne hakla.?? hangi sözleşmede cpu sınırını aşan site tamamen kapatılır yazıyor?? Para verdiğim için degil yapması gerekeni yapmadığı, siteyi yedegiyle birlikte sunucudan silecegini söylediği için ettim küfürü. biri seni bu kadar uğrastırsa. ayların emeğini hiçe saysa, seni umursamasa sen ne dersin bilmiyorum artık.. At gözlüğüyle bakmaya gerek yok.daha önce en az 10 farklı firmayla çalıstım 5 yıldır. böylesini, ahlaksızını ilk kez gördüm diyorum sizde neden küfür ettiniz diyorsunuz.. Uzaktan bakınca küfür hoş gelmiyor tabi..ama ettirene laf söylemeye mecaliniz kalmamış sanırım sizin..
Ayrıca kimseyi tarafıma cekmek gibi bi amacım gayemde yok.bunu nerden cıkardıysanız anlamadım.