Sony Ericsson, cep teleonu piyasasında iddialı markaların başında geliyor. Özellikle cyber-shot teknolojisi ile çıkarttığı fotoğraf özellikli telefonları çok tutulmuştu. Sony Ericsson W705 ise müzik dinlemekten hoşlananlara yönelik çıkarttılmış telefonlardan biri. Eğer telefonunuzdan müzik dinlemeyi seviyorsanız ve kaliteli bir bir keyfi istiyorsanız Sony Ericsson W705 size göre. Fiyatı da genel olarak telefon fiyatları ile karşılaştırdığımızda uygun diyebiliriz.
Sony Ericsson W705 Özellikleri
Sony Ericsson W705 özelliklerini şu şekilde sıralayabilir; Öncelikle telefonun 3G desteği olduğunu söyleyelim. Önde ve arkasında kamerası bulunuyor, görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz. Ayrıca kamerası 3.2 MP. Bu da nispeten tatmin edici bir kameraya sahip olduğu anlamına geliyor. Tasarımı ise slayt denilen kayan kapaklı modellerden.
Sonu Walkman teknolojisine sahip Walkman Player’a sahip ayrıca telefonda Google Maps özelliği yüklü. Google Maps ile uydu haritalarına ulaşabiliyorsunuz. “Shake Control” özelliği ile telefonu sallayarak müziği değiştirebiliyor, SensMe™ özelliği ile telefon temponuza göre şarkıları listeliyor, WIFI ile kablosuz bağlantı ile internete girebiliyorsunuz.
Telefonda Youtube yazılımı da mevcur ayrıca PictBridge™ yazılımı ile fotoğraflarınızı doğrudan yazıcı vb. ürünlere bağlayarak çıktı alabiliyorsunuz. Gördüğünüz gibi telefon pek çok yazılım ve özellikle desteklenmiş durumda. Ayrıca 160 mb dahili hafızaya sahip, ayrıca harici bellek de kullanabiliyorsunuz. Geo Tagging ile fotoğraf konumu girebiliyor, TrackID™ ile ismini bilmediğiniz şarkıyı dinleterek ismini öğrenebiliyorsunuz. Telefonda Bluetooth ve Email özellikleri de mevcut.
İnternette Sony Ericsson W705 ile ilgili bir video paylaşılmış. O videoyu da burada paylaşıyorum. Türkçe olmasa da görüntüler size bir fikir verecektir diye düşünüyorum:
Sony Ericsson W705 Fiyatı
Telefonun fiyatına gelecek olursak, piyasadaki fiyat aralığı 388 – 449 TL. Fiyat telefonu satın alacağınız firmaya göre değişmekte. Örnek vermek gerekirse şuan Hepsiburada.com üzerinden KDV dahil 442,16 TL ile satın alabiliyorsunuz.
Benim gördüğüm, bu telefonu en ucuz alabileceğiniz yer ise, sanalreyonum.com. Fiyat: KDV dahil 395,70 TL. Son olarak da teknosa.com da bu telefonu 469,00 TL ye satın alabiliyorsunuz. Havale veya tek çekim alacaksanız KDV dahil 449,00 TL.
kaynak:
Sony Ericsson W705 teknolojiurunleri.org