A GRUBU - A - B Grubuna yorum atacaklar. " Günde en az 1 yorum "
- Günde en az 30 dkk kendi grubundakilerin sitelerini açık bırakacaklar.
NOT1: Alexa Sparky kullanmak mecburidir.
NOT2: B Grubu toplanana kadar her iki gruba da yorum atılacaktır.
NOT3: Yorum ve kaldığınız süreleri ara sıra istatistik amaçlı olarak konuya mesaj atın.
NOT4: Üst üste 2 gün yorum atmayanlar aktif gruplardan pasif gruplara eklenecektir. " O grupların aktif olmasını bekleyeceklerdir."
- CihanTurK------Site ismi:www.senoben.org
- tubiletta-------Site ismi:www.tubiletta.com
- aLBaN----------Site ismi:www.gundem.in
- DelipoyrazNET--Site ismi:delipoyraz.net
- yokolucu-------Site ismi:www.ucuztatilkoyleri.org
- Sekoo---------Site ismi:www.seko.tk
- KralBenim------Site ismi:www.gokhanpeker.com
B GRUBU - A - B Grubuna yorum atacaklar. " Günde en az 1 yorum "
- Günde en az 30 dkk kendi grubundakilerin sitelerini açık bırakacaklar.
NOT1: Alexa Sparky kullanmak mecburidir.
NOT2: B Grubu toplanana kadar her iki gruba da yorum atılacaktır.
NOT3: Yorum ve kaldığınız süreleri ara sıra istatistik amaçlı olarak konuya mesaj atın.
NOT4: Üst üste 2 gün yorum atmayanlar aktif gruplardan pasif gruplara eklenecektir. " O grupların aktif olmasını bekleyeceklerdir."
- NgSharpz----- Site ismi:www.techlogr.com
Amacım insanları sıkmadan birlik oluşturmak. Onun için yorum grupları 7 kişiden oluşturacağım. Ama bu durum için B grubu toplanana kadar A ve B grubu birbirine yorum atacaklar ve siteler mümkün olduğunca açık tutulacak. Ve yorum atıldı ve siteler şu kadar açık kaldı diye günlük rapor verilecek.
Ayrıca bir gün sonra baktığınızda gece 2 kadar yorum atılmamışsa burda atmayanlar dün bu kişi yorum atmamış diye deşifre edin
hee bu arada ben bugün atamadım daaha atacam haaa

beni şikayet etmeyin
yeni gruplar sadece aktif ve düzenli yorum atanlardan oluşturuldu artık... en iyi grupu bulana kadar güncellemeler devam edecek... gerekirse 3 kişi devam ederiz...
Hayırlı olsun...