Belki ilk başta sunucular boş ise sorun yoktur, zamanla sunucular doldukça bu tarz sıkıntılar yaşamanız çok normal.
İstediğiniz kadar laf sok destek elemanlarının umrunda değil yazdıkların, sen iptal ettin diye adama bir şey olmuyor.
Tahminimce ayda 10-15-20 dolar civarı bir şey ödüyorsun, trafiğin de 50-200 GB arasıdır, iptal ettiğini bence sevinmişlerdir bile, en azından zarar ettirmezsin artık adamları
Binlerce dolar verdikleri 16 çekirdekli sunucuları ayda 20-30 dolar veren adamlara yedirmezler, bunu da tecrübe ile öğrenmiş oldunuz.
Hostgator dahil kimse 2100 yılının teknolojisini kullanmıyor, herkesin kullandığını sunucular aynı teknoloji, bu tarz firmalar size yüksek alan, trafik vaadlerinde bulunurlar, nasılsa aldığınız paketinde maksimum %5'i anca kullanabileceksinizdir. Daha fazla kullanırsanız zarar etmemek için sizin şutlamanın bir yolunu ararlar.
Sert konuşmuşsun ama doğru söylüyorsun biz zaten millet olarak çok iyi niyetliyiz biraz güleryüz hizmet görünce yelkenleri suya indiririz. Ancak şuna katılmıyorum verdiğin 10 dolar ile hostgator kar etmez durumu yanlış, zaten öyle birşey olsa böyle bir hizmet verilmez, ki ben 2 yıl içinde yeri geldi hostgatorun ufak sunucularında 150 k hitli sitede barındırdım ve gül gibi geçinip gittik ama hostgator eski hostgator değil artık, çözüm getirme, sorunlara yaklaşım tarzları değişmiş, kestirip atıyorlar. Benim sitelerim 12 saattir kapalı kalmış umurlarında değil. Sunucular boşsa html siteler doluysa sıkıntı yok ama dengesiz doldurmuşlarsa o zaman uğraşın durun, aylardır sabit hitle giden siteler bir anda göze batıyor, evet haddim olmadan konuşuyorum sunucularda hiçbir optimize yok, siteye giren kullanıcı her img isteği için 5 ayrı client açmış apache üzerinde, bu neden olabilir tabiki sunucunun aşırı kalabalık olması ve apachenin gelen istekleri beklemeye alması sonrada biriken isteklerin açık kalması ve loadların fırlaması olarak gidiyor süreç. Sonrada kol gibi mail geliyor sözde 5 k hitli cacheli site 2 sayfa apache isteği yapmışmış. Benim siteleri kapatıyorlar loadlarda kıpırdama yok 25 lerde geziyor cpanelden tut sunucudaki diğer sitelerde ağır, ms süreleri falanda normal.