Belki ilk başta sunucular boş ise sorun yoktur, zamanla sunucular doldukça bu tarz sıkıntılar yaşamanız çok normal.
Adama o kadar laf vurdum adamın tickete cevabı ''iptal işlemleri için şu linke tıklayın form doldurun'' demek oldu. Yazıklar olsun.
İstediğiniz kadar laf sok destek elemanlarının umrunda değil yazdıkların, sen iptal ettin diye adama bir şey olmuyor.
Tahminimce ayda 10-15-20 dolar civarı bir şey ödüyorsun, trafiğin de 50-200 GB arasıdır, iptal ettiğini bence sevinmişlerdir bile, en azından zarar ettirmezsin artık adamları
Binlerce dolar verdikleri 16 çekirdekli sunucuları ayda 20-30 dolar veren adamlara yedirmezler, bunu da tecrübe ile öğrenmiş oldunuz.
Hostgator dahil kimse 2100 yılının teknolojisini kullanmıyor, herkesin kullandığını sunucular aynı teknoloji, bu tarz firmalar size yüksek alan, trafik vaadlerinde bulunurlar, nasılsa aldığınız paketinde maksimum %5'i anca kullanabileceksinizdir. Daha fazla kullanırsanız zarar etmemek için sizin şutlamanın bir yolunu ararlar.