İsrail'i çok büyütüyorsunuz gözünüzde, ABD'yi de İranı da...
Bizim SAT'larımızın eğitimlerine bir gidin bakın, bordo bereliler kaç km'den nokta atışı yapıyorlar. Dünyadaki hiçbir devlet'in askerlerinin yapamadıklarını biz yapıyoruz SAT'lar gemilere 1 dakikadan az sürede çıkıyorlar...
Her zaman söylüyorum o gönderdiğimiz gemide 1 grup SAT timi olsaydı oradaki deniz bölgesinde tek bir canlı bırakmazlardı kalıbımı basarım.
Hocam Allahınızı severseniz bizim SAT'lar işe koyulasıya kadar Amerika zaten istihbaratını alır da kafamıza bombaları yağdırır (Zaten Doğudaki operasyonlar için Amerika'dan istihbarat ve izin aldığımızı bilmeyen yoktur)
Yok Tükürüğümüzle boğarız , yok Mehmetçiğimiz yeter kendimizi avutmaktan başka birşey değil.Gerçekçi olalım biraz.Askerlerimizle ben de gurur duyuyorum ancak herşey bu kadar basit değil.
Bakınız Yunanistan : Herhangi bir savaş durumunda Yunanistan'ın nufüsü kadar Askeriye alınması mümkün askerimiz ve vatandaşımız var.bunların nüfusu 15.000.000 Üstü
Kaynak isterseniz ;
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BC...%B1_Kuvvetleri
Wiki'deki kaynak da CIA Raporu ->
Ancak Yunanistan nüfusumuzdan değil askeri gücümüzden korktuğu için onca askeri savunma malzemesi aldı ve ekonomisi belli
Bu yüzden dediğim gibi günümüz savaşlarında önemli olan Askeri veya beşeri nüfus değil ; " teknoloji" dir
Bakınız ; HAARP Teknolojisi