KoRuYuCu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabahleyin : yarım dilim kepek ekmek, 1 tabak domates 5 zeytin ve 1 dilim peynir.
Öğlenleyin : Sadece çorba
Akşamleyin : Karpuz

Her gün bunu uygula, bol bol su iç ve evde mekik çek, şınav çek kilo verdiğini göreceksin.

Mart'ta 93 kilo olan ben şimdi 75 kiloyum.

Dostum böyle bir şeyi nasıl önerebilirsin. Bu ölüm orucundan farksız. Vücudun günlük ihtiyacı olan tuz, su, yağ asitleri vs... nerede bunlar? En önemliside tuz-su oranını nasıl sağlıyorsunuz? Gördüğüm kadarıyla tuz bir dilim peynirden başka hiç birşeyde yok. Bu diyeti uyguladığınız takdirde emin olun belli bir süre sonra ciddi hastalıklardan birisine yakalanma olasılığınız var. Öncelikle zaten şöylede bir şey var ki yaptığınız sporun işe yaraması için metabolizmanın hızlı bir şekilde çalışmasına ihtiyacınız var. Yukarıdaki beslenme şeklinin sizin gün içinde normal şartlarda yaptığınız hareketlerde harcadığınız enerjiyi bile karşılayacağını zannetmiyorum. Bilmiyorum bu diyet listesini kimden aldınız ama bir doktora göstermeden kesinlikle bu diyeti uygulamayın. Eğer devam ediyorsanız mutlaka bir doktora başvurun ve onayını alın.