Yaklaşık 2 yıldır hostgator ile çalışıyorum ama son zamanlarda pek memnun değilim hostgatordan, 5 aydır aynı hitlerle devam eden 5-6 sitemi hostgatorun 16 çekirdekli sunucularından birinde barındırıyorum, 5 aydır bu sitelerin hitlerinde ahım şahım artışlar olmadı, zaten 5-6 sitenin toplam hiti 15 k dan fazla değil hepside webloader scriptleri, hepsinin özel cache sistemi mevcut 5 aydır sorunsuz olarak çalışan siteler son 2-3 gündür zırt pırt kapatılmaya başlandı.

Ticketlere bakıyorum standart cache işlemlerinden başka birşey yok öyle ahım şahım aşırı sorgular falanda yok, zaten sunuculara nasıl yüklenilmişse loadlar 10-20 lerden aşağı düşmüyor, hatta benim sitelerim kapatıldığında bile loadlar çok yüksek, yani koskoca sunucuda sadece benim sitelerim problem yaratıyor gibi davranıyorlar, sunucuyu aşırı yükledikleri için apache işlemleri tıkanıyor doğal olarak bağlantılar açık kalıyor, mysql yoğunluğu yüzünden cache işlemleri tamamlanamıyor ve hostgatordaki arkadaşlar hiçbir çözüm üretmeden sadece işlem yapılan sayfaları önüme getirirek 10-12 saat boyunca hesabımı kapatıyorlar.

Zaten hiti olmayan 2 sitemi taşıdım bugün, 2 siteminde sorgularını sıfırladım ama hala çözüm yok, destek departmanı yardımcı olmaktanda uzak, peki o zaman bende tüm sitelerimi taşıyıp hostgator hesabımı kapatıyorum bir dahada hostgatordan hiçbirşey almıyorum. Allahtan 16 çekirdekli sunucu birde 2 çekirdekli sunucuda olsaydık kırmızı bültenle arayacaklardı beni.

Sadece içimi döktüm, bende sorun yok tarzında mesajlar yazmayın arkadaşlar.