Bir sitede gördüm

alıntıdır
Pek değersiz sömürücü Rapid uploaderları.
Yıllardır süregelen fırtınalı bir ilişkimiz vardı. Yıllardır sizin sırtınızdan ortalama 100 birim kazandım. Zaman zaman 3 birimini sizinle paylaştım (ya da size sadaka verdim de sayabilirsiniz) bazen de nerde kıyıda köşede kalmış elektronik alet varsa "rewards" adı altında onca emeğin karşılığı olarak bunları size sundum.
Biraz Ferhunde biraz Bihter karakteri bir şirket olarak önce günlük indirme kotasını yok denecek seviyeye indirdim (2,66 GB) sonra lutfedip 5 GB'a çıkardım ve sağolun siz de tepki göstermek yerine "buna da şükür" dediniz. [/B](İsviçreli olduğumdan Şükür nedir bilmiyorum ama tepki göstermemenizden memnun olduğunuzu anlamıştım zaten) sonra da para ödemesini kaldırdım, zaten devam edeceğine söz vermemiştim değil mi buna da pek tepki göstermediniz çünkü beni az çok tanıyor, hatta böyle bir para ödemesi işine girmeme bile başta şaşırıyordunuz. O nedenle bu kaybı da önemsemediniz.
100 birim kazanırken size 3 birim aktarmayı ise Rapidpoints ve Hediyelerle dolaylı olarak yine sürdürdüm. Bu yaz içimden "dur şu hediye vermeyi de keseyim bakayım ne olacak" dedim ve bir gecede hediye sayfasını ortadan kaldırdım haber vermeden. Son bir ayda ise 720p video çekebilen Kameralar, ipod5G'ler eklemiştim halbuki değil mi listeye Peki bu iki ürüne ulaşabilen var mı hiç? Elbette hayır
Siz tam hediye sistemine adam akıllı bir şeyler eklendi diye "yine" umutlanırken, ipod 5G'yi mi Fujifilm 720p video çeken fotoğraf makinesi mi alsam diye hesap yaparken puufffff.... Hediye sistemini de kaldırdım buna biraz tepki gösterenler oldu ama onların puanlarını da lutfedip iade ettim ki daha fazla kızmasınlar, halbuki anlamaları lazımdı böylesine garip hediyeleri listeye eklememden bunları asla vermeyeceğimi değil mi .
Elde tek bir imkan kaldı sizler için. O da puan topla, hesap alacak birini bul, hesap aç para kazan. Nasrettin Hoca kim onu da bilmiyorum ama bana atılan bir mailden anladığım kadarıyla buna benzer bir hikayesi varmış, yola diken ekmiş, sorana da "Dikenlerin bulunduğu yoldan koyunlar geçecek, koyunların yünleri dikenlere takılacak ben de onları toplayacağım. Topladığım yünleri eğirip ip yapacağım. İplerden kumaş, kumaştan da giysi yapıp satacağım" dermiş. Yaptığınız iş tamamen bu olmasına rağmen yılların alışkanlığıyla yine beni bırakıp gitmediniz. En çok şaştığım da buydu.
2010 yılının yaz ayları geldi, Dünya Kupası başladı derken benim yine krizim tuttu, zaten elde varolan tek sistem olan Rapidpoints'i de kaldırıyorum artık Bunu kaldırırken Rapiddonations (bağış sistemini) de kaldırıyorum ki sizle -affınızı dileyerek- ta..ak geçtiğim daha fazla belli olmasın
Açık konuşayım yıllardır beraberiz, 100 birim kazanırken size doğrudan ya da dolaylı 3 birim kazandırıyordum, şimdi ise mahkeme falan derken bu 100 birimin 70-80'ini alma ihtimalleri var benden. Bunu ise göze alamıyorum. Bahanem bu yani. Onca upload sitesi var onlara niye bir şey olmuyor da ben böyle havaleler geçiriyorum onu da bilmiyorum. Tek bildiğim sizden de, -ben 100 kazanırken- kıytırık uploadlarınızdan da üzerimden kazandığınız 3 birimden de çok sıkıldım. Yoluma artık sıkıcı bir webhosting sitesi olarak devam etmek istiyorum. Benden hala ümidi olan, yıllardır yaptıklarımdan ders almayan kullanıcılarım da var hala biliyorum (Biri Türkiye'den OkAnn galiba ) bu notu okuyorsan sen de vazgeç OkAnn ve diğerleri...
Rapid yok artık...
Elveda...