Internetabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Myselcuk anlamıyorum sizi Nasıl Oluyorda Aynı İşi İki Kişiyle Anlaşıyorsunuz Tamam Sabah Ödeme Yapıcam Deyip Msn den Cevap Vermemeniz Bu Kadar Basitmi İnsanların Emekleriyle Oynamak Loglar Aşağıdadır Arkadaşla Geçen Bana Gelmiştir Benim Zamanım Olmadığından Arkadaşa Yönlendirmişimdir Arkadaşım Buna Hazırlayıp Anlaşmalar Yerine Getirilmiş Olup İşler Yapıldığından Sonra Kendisi Susup Kaybolmuştur Arkadaşa Bu Kadar Süre Vermemiz Yeterli Sanırım Msn den Kendisinide Uyarmıştım Bu Konuda Buyrun Loglar Aşağıdadır.

Messenger Plus! Sohbet Günlüğü
Oturum Başlama: 02 Temmuz 2010 Cuma
Internetabi.Com Internet & Bilişim Hizmetleri 2005 - 2010 (satis@internetabi.com)
Maskot ve logo Yaptırılıcaktır ? (admin@teknolojibilgi.com)
(01:32) Internetabi.Com: Merhaba
(01:32) Maskot ve logo Y: mrb
logo ve maskot
yaptırıcaktım
(01:33) Internetabi.Com: EVET HOCAM
(01:33) Internetabi.Com: Hocam nereye ve hangi sektöre yapılacak bunlar
(01:34) Internetabi.Com: Sizi Temsil eden renk tonajlarınız varmı
(01:35) Maskot ve logo Y: hocam
www.teknolojibilgi.com
için yaptırıcam
bi bakın isterseniz
(01:37) Internetabi.Com: Baktım Hocam teknoloji üzerine Olacak logo ve maskotunuz
(01:37) Maskot ve logo Y: evet
hocam
(01:38) Internetabi.Com: Hocam yaparız istediklerinizi
(01:39) Maskot ve logo Y: fiyat ne olur hocam birde
(01:39) Internetabi.Com: 2 sini size 100 tl ye yaparım isterseniz
(01:39) Maskot ve logo Y: 1 2 saate bitmesi lazım
(01:39) Internetabi.Com: logo artı maskot
(01:39) Internetabi.Com: 2 saate bitez hocam sabah size teslim ederim
şuan flashta bir çalışmam var onu bitiricem
(01:40) Maskot ve logo Y: hocam
acil olmasa
yarın olurda
acil lazım hocam
(01:41) Internetabi.Com: o zaman 1 saniye hocam ben bizim başka bir arkadaşa bakayım güvenilir
eğer şuan boşsa sizi hemen ona yönlendireyim
(01:41) Internetabi.Com: az beklermisiniz hocam
(01:42) Internetabi.Com: hocam sizi eklicek şimdi
(01:42) Maskot ve logo Y: olur hocam
(01:43) Internetabi.Com: 2 saate yapabileceğini yazdı

Internetabi.Com Internet & Bilişim Hizmetleri 2005 - 2010 (satis@internetabi.com)
(05:50) Internetabi.Com: arkadaşla anlaşamadınızmı hocam

(21:58) Internetabi.Com: hocam dünkü arkadaşla anlaşabildinimi
yaptımı size logo ve maskotu
(22:01) Internetabi.Com Internet & Bilişim Hizmetleri 2005 - 2010 şu anda Çevrimdışı
(22:06) Internetabi.Com Internet & Bilişim Hizmetleri 2005 - 2010 durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(22:06) Internetabi.Com Internet & Bilişim Hizmetleri 2005 - 2010 şu anda Çevrimiçi

Oturum Başlama: 03 Temmuz 2010 Cumartesi
(00:54) Internetabi.Com: Hocam arkadaşımıza sanırım logo ve maskotu yaptırıp ücret ödememişsiniz ve herhangi bir dönüşte yapmamışsınız şuan bana o yazdı
(00:54) Internetabi.Com: Lütfen Konuyla İlgili bilgilendirin arkadaşı
(00:55) Internetabi.Com: aksi taktirde r10.net e -itrader verip hakkınızda şikayetçi olacak arkadaş
bilginiz olsun
sizinle anlaşmadım ben sadece yapın dedim beyenirsem alırım dedim yaptıgınız işe bakın önce beyenmedim kullanmıcam kullanmadıgım şeye neden para ödüyüm ? bence cok amatörsünüz biraz daha kendinizi geliştirin grafik yönünden birde utanmadan kalkmış şikayet konusu acıyosunuz önce işi bi öğrenin yaptıgınız işi 5 yaşındaki cocuklar yapar ki iş yaptırsam parasını vermemiş olsam neden buraya konu acıyım bir başka arkadaşla anlaşıyım tasarım için neden bu kadar ugraşıyım ? biraz mantıklı konuşki inandırıcı olsun söylediklerin