Hakkımızda yaptığınız yorumu kanıtlayıcı nitelikte eleman ya da kişi var mı? Ya da bu şekilde bir yorumu neye güvenerekten yapıyorsunuz anlayamıyorum. Kaç kez muhabbetimiz oldu ya da kaç kere awbs panelimize girip müşterilerin hosting sürelerinin dolma tarihlerine baktınız? Bunu kanıtlayamazsanız bunu da R10 yönetimine bildireceğim.
Başta elinizde yeterli delil vb. kanıtlar bulunmuyor ise ya da şahit olarak gösterebileceğiniz kişiler yok ise, yorum dahi yazmamanızı öneriyorum. Kanıtlayın bekliyorum ben. Ücretlerin hangi hesaba yattıklarını gösteren dekontlar istiyorum yenileme için. Ya da o müşterileri görmek istiyorum. Önce bizi tanıyın, sonra HAKKIMIZDA bir yorumda bulunun. Haricinde mesaj yazmazsanız sevinirim. Konu dışı mesajlar konunun genel hitabesini bozuyor çünkü. Fakat kanıtları bekliyorum bu konuda bilginiz olsun.
Neye göre yaptığımı söyleyeyim.Bir kere zaten sene yenileme yaptığınızı söylemedim.Sadece şu şekilde :
Biz zamanında aylık 20 liradan reseller vermeye çalışırken siz diskinizin 10da birini yıllık 50 liraya veriyordunuz.Bundan daha açık kanıt olamaz.O açtığınız konuların altında da bir sürü alındı mesajları mevcuttu.Tabi şimdi sitemiz kapalı yazıyor oralarda

Şimdi de çoğu kişinin süresi dolmadan siz devir ediyorsunuz.