les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu bir hile olabilir çünkü reklama tıklamaya bir nevi teşvi ediyorsun.. Buda geçersiz tıklamalarını arttır ve Banlanma riskin yükselir.
Cybokron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasak. Tıklamaya Teşvik Unsuru. Direkt ban.
Cnkrt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu direkt olarak reklamları tıklatmaya teşvik etmek oluyor.

Google farkederse ban yakındır.
Cagatayh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazan olmuş ancak ben de altını çizeyim son kez, tıklamaya teşvik ile kural ihlalidir anlattığınız uygulama.
sonraki resme geçmek için tıklayın vb. yazı vs. olursa haklısınız.

yukarıdaki mesajımda da belirttim.

Misal 1-2-3-4.html içeriğim farklı içerikte üstünde yazı ve altında resim var. ona tıklayın buna tıklayın vs. hiçbir ibare yok. normal içerik. resimlere tıklanıldığında sonraki sayfalara geçiliyor.

ben 5.html e alttaki resim yerine reklam koysam ban diyorsun? herhangi bir tıklayın vs. vs. olmadığı halde? ben 5.html e sitenin herhangi bir yerinden direkt linkte veriyorum. çünkü normal site içeriği bu. sadece 1-2-3-4.html de normal resim kullanıyorum. ve 4.html den 5.html e link veriyorum. ve herhangi bir uyarı yazısı vs. yok.

----------------

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

----------------