arkadasım senin g.tünü kurtaran Ataturk ve islam Aleminin Peygamberi olan Hz Muhammed e hakaret yagdıran bir site ,, bu hakaretleri silmesi gerektigi yerde kaele bile almıyor TR yi sen kalkmış hala o siteye girmeye çalışıyorsun ben anlamıyorum artık sizi ...
eksi rep verecek arkadasların delikanlı gibi burayada yazmasını istiyorum ben eksi verdim diye ...
Bu tür hakaretler facebooktada mevcut neden gözünüz sadece youtube'u görüyor, youtubea girmeye çalışana laf çatılıyor. Ben X ürünü için video izlemek istiyorum ve o video sadece youtubeda mevcut ne yani ben şimdi illegal yolla youtube a girdim diye vatan hainimi oluyorum. Böyle saçma bi mantık varmı. Ayrıca bu kadar sağduyulu düşünceliyseniz olayı biraz daha derinden tartışın sadece youtube göstermeyin, Atatürke hakaret eden ülkelerin mallarını kullanmayın, müzik gruplarının müziklerini dinlemeyin, kanallarını izlemeyin vs. vs. youtube için söylediklerinizle buda aynı hesaba geliyor.
Takıyorlar at gözlüğünü iki milliyetçilik deyip gazı veriyorlar sonra saçma sapan çıkıyorlar burda youtube gireni vatan haini ilan ediyor birileri. Aynaya baksın herkes, başkasına kılıf takmadan önce. Youtubea girmemekten önce milliyetçilik adına yapılması gereken çok şey var bunların kaçını yapıyorsunuz onu bi sorgulayın. (Boşuna hepsini yerine getiriyorum gibi yalanlar söylemeyin de..)