OzisDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar,

XP kullanıcısıyım ve manyağıyım.Hani bir bilgisayar bozulduğunda evelallah herşeyini yapıyorum,peki W7 de bu böylemi ? Yani benzerlik varmı,her oyunu xpdeki her programı kaldırıyormu ? Ve XP den öte - yanları nelerdir? Acaba XP deki gibi rahat kullanabilirmiyim? Cevaplarınız için teşekkürler.
Zamanında benim de XP sevdam vardı. Tereddütle geçmiştim win7ye ama şuan gayet memnunum. Bilgisayarın yeterli ise vakit kaybetmeden geçmeni öneririm.

maytkambek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rahatlık ve hızlılık olarak xpden çok daha iyi. program ve oyunlara gelince de 32bit kullanırsan daha iyi olur. mesela şu an win7 32 bit kullanıyorum. photoshop cs3, cs 1.6, farcry 2, vs. sorunsuz. sxe'de sorunum var. o da önemli bir şey değil zaten.

xpdeki gibi denetim masası yok win7de. kelimeleri, vs. değiştirmişler ama win7nin arayüzüde basit.

eksi yanı yok bence. bilgisayarımı win 7 kurulu olarak 6-7 ay önce aldım daha hiç mavi ekran görmedim. [görmemde inşallah ]
İnşallah görmezsiniz, ben baya fazla gördüm malesef. windowsla alakalı değil sanırım benimki ama moral bozuyor yinede