keahya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman yaz arkadaşım burada işi bilen adamı boşuna oyalama klavyen biraz eskir ama işi bilen adamın teklifleriyle uğraşmaktansa yazıver sana zahmet tamam BMW'ye binmiceksin o zaman her arabanın 4 tekeri bir dümeni var açık artırma yap "dümen ve dört tekere sahip bir araba için en düşük fiyat falancadan geldi varmı düşüren hadi bakalım pamuk eller çalıntı arabaya" gibi ... daha sağlıklı olur senin için (akıl verdim biraz ama sen bilirsin aşalama beni)

NOT: Yukarıdakiler polemik için değildir arkadaş düşük teklif veren arkadaşların aşalanmasından hoşlanmayan fakat yüksek fiyat verenleri yada verenleri (CODER'leri) savunanları ise aşalamaktan çekinmeyen biridir.Arkadaşa Fiyatı düşük jet'lerimizle mutluluklar dilerim.

Herkeze Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Al işte sana bir artist. Yaşının 20+ olduğuna bile şüpheliyim şu yazdıklarınla. Bence coder değil avukat olmalıymışsınız o konuda daha istekli görünüyosun çünkü. Aklı selim insanlar şu önceki mesajlarımı ilk mesajdan itibaren okuduklarında işi, yüksek teklif vereni,herhangi bir şahsı küçümsemediğimi göreceklerdir. Ancak diğer arkadaşlarım arasında 2bin 3binTL teklif altında verilen teklifleri hırsız(çalıntı ibaresi) *********** yada işi bilmez insanlar olarak ilan ederek aşağalamaktan geri kalmıyolar. Ama ne oluyor kabak herzaman konu açanın başına patlıyor. Trafikteki her aracın BMW olmadığı gibi BMW olmayan tüm araçlarında çalıntı olduğunu düşünbilecek bir mantık ancak böyle şeyler yazabilir. Ayrıca ben en düşük fiyatı vereni değil benim sabit bir fiyatım var zaten altınıda üstünüde aramıyorum. Benim verebileceğim o fiyata en iyisini yapabilecek olanı arıyorum.Ayrıca belirtmişimde x.xxx değil bütçem diye. Bu fiyatın altında yardımcı olamayacak arkadaşlar girip fiyat vermesinler vakit kaybetmesinler. Bunuda belirtmişim önceki mesajlarımda. Mantığın bukadarını kabul etmiyor sanırım. Geriye dönüp birkaç mesaj okumak yerine ben nasıl bir insanın üzerine giderim yada nasıl avukatlık yaparımın peşindesin ki bunları yazmışsın birde üstüne polemik olsun diye yazmıyorum demişsin. Vur kaç yani zekice..
Admin arkadaşlar konuyu kilitleyebilirler. Ayrıca bu forum kendini kaf dağının zirvesinde sanan celallenmiş genç arkadaşlarımızla dolmuş. Bukadar agresif yaklaşımlar olmamalı diye düşünüyorum.