Neyse fazla uzatmadan iç optimizasyon için neler yapacağımızı anlatayım ,

- Sitelerinizin içeriğine göre title derlemesi ( Kasılan kelimeye uygun title girilir %100 yarar sağlamaktadır.)
- Meta ayarlarınız yapılır. ( Keywords , description gibi ayarlar )
- Sektörünüz ile alakalı en çok aranan kelimeler listelenip sitenize yerleştirme
- Sitenin index hızını arttırmaya yönelik çalışmalar
- Google gözünde genel bir optimizasyon
- Siteniz'in backlinkleri incelenip, siteniz için ileride iyi olacak işlemleri rapor şeklinde belirleyip size sunuyoruz.

İlk olarak siteniz değerlendirilirelecek, neler yapılıp yapılacağına karar vereceğiz.Ona göre title , meta , link , iç

optimizasyon ayarları yapılıcak.

Servis bedeli : 25 TL

arkadaşlar buradan bir şeyi paylaşmak istiyorum. şimdi ben bu ilanı okuyup iş yaptırmaya karar verdim. neyse parayı yatırıp 36 saat sonra işi teslim aldım. yanlız öğrendim ki bu iş bir rapordan ibaretmiş. yani gerekli ayarlamaları biz yapacakmışız. konuştuk ayarların zaten kolay olduğunu sorun olmayacağını söyledi arkadaş. bende raparu alınca title ayarlamasını nerden yapacağız dedim. cevap "admin panelden herhalde". neyse bunlarıda atlıyorum. sonuçta 25 TL birşey. ama aşağıda bana gönderilen raporu veriyorum. iş verecek arkadaşlar daha iyi bilgi sahibi olabilir böylelikle.