bu yaz araba fiyatları 1-2 bin tl artmış durumdadır zaten herkes elindekini çıkarmaya çalışıyor..
Elindeki getz temiz kmde düşükse birde tok satıcı modunda olursan biraz daha fazla fiyata okutabilirsin.Hayırlı satışlar eger arabanı satmaya niyetlendiysen sahibindene ekle zaten istedigin fiyatı yazarsanda ararlar büyük ihtimalle satmasanda bir kaç hafta dene döncem ben size falan dersin satarsın hayırlı satışlar.
Arabada alıcaksanız yaz bitince alın simdi araba fiyatları pahalı
evet zaten alım işlemi için yaz sonunu beklemeyi düşünüyorum. sağolun öneriniz için
Araba piyasasını takip ederim ve sürekli alıp-satarım. Bu işi resmi olarak yapmaktayız, biz ailece.
Geçen bir Getz geldi 2005 model 1.3 motor dizel 15.000 TL'ye gitti. Sizinkide tahminimce 17 - 18.000 arasında gider.(tabii km de farkedecektir.)
Borcunuzun 8.000 tl 'sini ödeseniz, geriye 10.000 tl kalıyor, bu rakamlada 1998 - 99 model Opel Corsa 1.4 motor bir araba alabilirsiniz. Şirin bir arabadır.
Başka soru işaretiniz varsa, cevaplayabilirim..
opel corsayı inceledim gerçekten benim için bu araçta uygun. yaptığınız hesapta işime geliyor

umarım bu şekilde bir alışveriş yapabilirim, sağolun.
@gezginturk dh üyeliğim mevcut ama aklıma gelmedi

orayada açacağım konu önerin için sağol
Sizin araç kaç bin km de herhangi hasarı varmı bilmiyorum yalnız 16 17 bin TL civarında dizel getz ler. 10 bin den geri kalan para ortalama 6000 TL olur. Bu fiyata Corsa B, birazdaha çıkılırsa Honda Civic 92 model Hb veya sedan kasa alınabilir.
araba yaklaşık olarak 80.000 km'de... honda civic pek hoşuma gitmedi. bu süreç içerisinde bende biraz araştırdım. opel corsa, vw polo, ford fiesta, 206 v.s tip araba arıyorum.