asgari ücret şukadar diyerek yaptıgımız işi küçümseyemezsin. PHP coder maaşlarını incele.
sen 500 lira vereceksin diye insanlar eşşek gibi yıllardır uzmanlık peşinde değilmi
kusura bakmada benim php editorum 500$.bilgine....
yahu çocukmusunuz nesiniz anlamadım ki arkadaşım daha önceki mesajlarımı bir okurmusun. Kim neyi küçümsüyormuş? isterse 10.000 Tl fiyat verir adam banane. Onun emeği,onun ortaya çıkaracağı iş hakettiğini düşünüyosa 50.000TL de ister o onu bağlar. Kabul edip etmemekte beni. Sen gelip burda teklif veriyosan ver vermiyosan senin aklına şans dileğine bilgine tecrübene ihtiyacım yok. Tutup çocu gibi şeyler yazıyosunuz bide -rep veriyosunuz. Niye zorunuza giden birşeyler mi var. Hakaretmi etmişim. İşimi küçümsemişim. Yaran mıvar gocunuyosunda bana Php Editorum şukadar diyosun? senin şahsına bir cümlem olmuşmu orda direkt olarak? Belki sen dünyanın en iyi php coder'isindir 10.000 TL den aşağı iş yapmıyosundur. Ben seninle çalışamam ama seninle çalışacak kişilerde bütçesi ona uygun kişilerde çıkar. Anlatamıoyomuyum anlamak mı istemiyosunuz yaranımız mı var nedir bilemedim bi türlü? konu nerden nereye geldi. Önceki mesajları inceleyin Elli kere dedim fiyat veriyosunuz eyvallah ama ben okadar düşünmüyorum şukadar bütçem var kabul eden olursa yazsın diye. Siz hala yok o fiyata yazan çıkmaz çıksada bir işe yaramaz inşallah o fiyatı yazanı bulursun vs vs. Bırakın arkadaşlar bu muhabbetleri ya veriyosanız teklifi yazın bende size uyar yada uymaz diyim.