Demekki siteyi güncel, özgün, doğru ya da tarafsız bulmadılar ki kabul etmediler.
Atıyorum kabul edildiniz, siz sitenize bir haber eklediniz (insanları maddi ya da manevi zarara uğratacak birşey farzedelim) ve Google News üzerinden sitenize gelen binlerce kişi zarara uğradı.
Sizce Google bunu göze alır mı? Tabikide alamaz... Olaya Sizin açınızdan bakarsak:
Siz insanları maddi ve ya manevi zarara uğratabilir misiniz? Neden olmasın internette *********** çok.. (sizin için değil genel anlamda söyledim yanlış anlamayın

)
Yani kısaca öyle ha deyince kabul etmemeleri çok doğal. Yoksa bot ile çekilen her haber sitesini orada görebilirdik (:
Ayrıca siteniz yukarıda belirttiğim özellikleri taşımıyorsa ne kendinizi yorun, ne de Google 'ı..
Kolay gelsin
Arkadaşım doğru söylüyor olabilirsin de , ben denedim yapamadım. Oraya yazmışım üzme kendini varsa diyorum indexletecek babayiğit ücretiyle yaptırmak istiyorum diyorum. vereceğim bilgileri istediği script'i kursun haber yüklesin güncel ve özgün tutsun veya tutmasın beni ilgilendirmiyor. Google news'te çıkartsın bana teslim etsin yeter, hatta sonra benim hatalarımdan dolayı silinirse tekrar indexletecek arkadaşı bağlamaz o görevini yapmış olur. Yapabilirsen pm'ni bekliyorum yoksa boş yorumlar yazma.