Çalıştığım hosting firmasıyla sorunlar yaşayınca kendi resellerimi alıp sitelerimi kurmak için uğraştım. Uzun bir piyasa araştırmasından sonra fiyatlar yüksek geldi ve googlede ararken myresellerhome.com sitesini buldum. Fiyatlar cazip geldi ama acaba dedim kendime. Çünkü bu site sınırsız trafikten, sınırsız alandan bahsediyordu. Temkinli yaklaştım önce.
Saat gecenin 2:30 unda yarı uykulu gözlerle
7-24 online servisindeki yetkiliyle google translate sayesinde biraz muhabbet ettik. Kafama yattı ve Reseller Premium Paketini hemen paypal hesabımla aldım.

Yeniydim. Bu konuda birşey bilmiyordum. Bi dizi mail geldi ve mailleri inceledigimde whm paneli gördüm. Girdim. Gezdim. Hesap açmayı ögrendim. Paket hazırlama terminate, suspanded derken panelin kurdu oldum.

Ama teknik destekteki adamın da kafasını şişirmişimdir. 3 gün boyunca aralıksız günde 5 saat sorularımla bıktırmama ragmen sabırla bana yardımcı olmaya çalıştı. Türkçe destek yok ama ben şimdilik myresellerhome sitesinden memnun olduğumu söyleyebilirim. 10 taneye yakın hesap açtım. Kesintisiz, sorunsuz siteler çalışıyor.

Bu site hakkındaki izlenimlerim bunlar. Umarım düşünen , gören, çekinen arkadaşlara faydalı olur.