Kelin ilacı olsaydı
Bol bol bol su, sürekli su için, bol bol sebze yemeği ve meyva yiyin, alış verişlere aç çıkmayın, arkadaş toplantılarına mümkün olduğunca az katılın, ev topantılarında bulunmayın, hamur işi, yağlı et, rafine şeker ve tuzdan uzak durun.
Yoğurt zayıflatır, süt de için. Az yağlı yoğurt, ayran ve peynir tüketin.
Her sabah su bardağı sıcak suya yemek kaşığı elma sirkesi katıp için. Bu metabolizmanızı kat çalıştıracak. Daha hızlı yağ yakacaksınız.
Kesinlikle her sabah maydanozu ve limon suyunu blendırdan geçirin ve için. Bu da zayıflamak için çok önemlidir.
Akşam yatmadan evvel de su için.
En az 5 en çok 7 saat kaliteli bir uyku çekin.
Diyetinizi mümkün olduğunca az kişiyle paylaşın. Çverenizdekiler sizin kilo verme sürecinde olduğunuzu bilirse sizi kötü yönde etkiler.
Zayıflama sürecini daha kolay geçirmek için biraz asosyal olmak zorundasınız. Bilirsiniz ki çevremizde çok bilmiş insan çok. Kimsenin sizi yermesine ya da germesine izin vermeyin
Benim tavsiyem, evde bol bol elma sirkesi, maydanoz, limon, salata malzemesi, baharat ve yoğurt bulundurun.
Sizi tok tutacak besinler tüketin. Örneğin asla ve asla makarna yemeyin. Beyaz ekmek yiyin, tam buğday ekmeği yiyin ama pirinç, makarna, patatesten uzak durun.
Dikkate alırsanız işinize yarar diye düşünüyorum.
Ben uygulamıyorum malesef
Bir de bu süreçte psikolojik destek almak şart