hayalimdinsen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emrah abi şimdi bu botun ücretli bottan farkı nedir ? aynı sanırım. sadece link ekleme var baska bir sey göremiyorum. Dizileri aynı yerden çekiyor havuzdan.

bu haksızlık yapılmış olmazmı sizce. Sorun çıkartacak bir kişi değilim. En azından biraz farklı olsaydı bot örnek kategori sistemini kaldırabilirdiniz.

Sağlık olsun sonuçta bir ticaret var ortada. Hayırlı günler dilerim.
Haksızlık olduğunu düşünmüyorum, sonuç olarak satılan link fiyatlarıda belli vede ücretli bottan daha az dizi çekiyor. Daha önceki botlarımdada ücretsiz sattığım botun bir versiyonunu dağıttım, hatta ücretsiz dağıttığım botu ücret almadan ücretli kullananlara ekstra bir bot daha olsun diye verdim.

Alınan hizmet ile ilgili sorun olmadığı sürece, hizmetin başka bir yerde muadili yada aynısının verilmesinin sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum.

Vede ücretli botumu kullananlar için facebook ile ilgili düzenlemeyi yaptım 3 kişi teşekkür etti toplasan, halbuki o sorun beni enterese etmezdi. Sonuç olarak videoları, resimleri vs. alıyor mu? alıyor.

Neyse çok sorun olduysa üzülme dert etme kısa süre içerisinde güncelleme yapıcam bota zaten ;]