belkı haklı olabılırsınız ama bu forumda ben bu tur konusmaları yazıpta sonuna 20 tl hızmet arıyorum dıyen cok insan gordugum için sadece kendı fıkırlerımı belırttım yalan yanlıs benım fıkırlerım sızde benım gıbı sızın ısteklerınız tarzında ısteklerı belırtıpte sonunda 10 tl 20 tl hızmet arayan ınsanların mesajlarını okusaydnız sızın tepkınız belkı daha farklı olurdu

Bende aynı şeyi programlarımı satarken yaşıyorum arkadaşım. ne desen haklısın. yurdum insanı işte. ucuz etin suyunun yavan oldugunu öğrendik elhamdüllillah. ama insanlara öğretmek zor. onlar toyluk zamanımızdı . 10 - 15 yıl önce . zaten o zamanlar 3 - 5 yer vardı. yurtdışına bağımlı onlarda. herneyse. bana kalsa internetten bütün free scirptleri , forumları , blog sistemlerini kaldırtırım ki programcılar hakettiği degeri bulsun. yazdıkları programlarda. TİB de adam akıllı karakrlar alıp yurt dışından sunucu satışını yasaklasa bak memleketim nasıl kalkınıyor. google adwors e kayıt dışı her ay çıkan parayı hesap edeiniz oldu mu. ben ettim. dudaklarınız ucuklar söylemeyeyim. boşuna yerli dc aramıyorum. pahalı olacağını bilerek arıyorum. ama karşımda bi muhatap olsun istiyorum. sorun olursa hızlı çözelim istiyorum vs.
zaten 20 liralık sunucu arayan 20 liralık kullanır gider. 20 liralık sunucuyu kim ister. hobi için kimseye karşı yasal yukumlulugu olmayan forum portal sahipleri. ben bu meslegi yapıp evime ekmek götürdükçe hizmet alacağım yerde benden parasını alacak. 2 + 2 = 4.
20 liraya hizmet arayanın benim umursadıgım şeyleri umursayacağını sanmıyorum. forumları kapansa kimse onu mahkemeye vermez değil mi. ama programımı kullanan bir av bayii 4 şubenin ay sonunda emniyete bildirim yapmak için rapor istediğinde sunucuya ulaşılamıyor hatası alırsa yakama yapışır. veya bir veteriner "müşterim aşı tarihilerine bakmak için siteden sisteme giriş yapmış . baglantı hatası almış. bir barınak doluşu müşteri kaybettim " ... vs
bunlarla karşılaştım gecen ay. allahtan mahkemelik olmadım. 20 liramı. bak buna gülünür işte

)))
ben sorumsuz dc yüzünden 20 müşteri kaybettim. 20 lirayı mı düşüneceğim :

(((