Smirnoff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu lafların üstüne bırde aylık 20 tl lık hızmet ıstıyorum deyın tam olsun gerçektende bu hizmetleri düşünüyorsanız belki bazı arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılabilirim ama bu yazdığıınız hizmetleri arıyorsanız
1.parayı düşünmemeniz gerekir
2.buraya konu açmadan önce hosting şikayetleri bölümünü okumanızı tavsiye ederim
3.bu forumda olsun veya forum dışında olsun iyi hizmet veren insanlara p.m , e-mail , ö.m veya telefonla irtibata geçerek isteklerinizi sunup fiyat teklifi almanızı önerirdim
hobi için oyun severi için veya kıytırık üç beş forum sitesi için vps aramıyorum arkadaşım. programlarımın veritabanını tutacak vps arıyorum. sence 20 liraya vps bekler bi halim mi var. vps i test için alıyorum ayrıca bunu anlamak için alim olmak gerekmez. bana vps ile adam akıllı hizmt veren yerden paylaşımsız havuz bağlantı olmayan hattan dedicated kiralayacağım. sen 20 liradan bahsediyorsu. ben her ay 150 - 200 lira kaptırıyorum TEST etmek için vps lere. o yuzden böyle iç gıcıklayıcı bir mesaj yazmak zorunda kaldım. zaten ilgili ve işini ciddi olarak yapan arkadalar özele pm atıyorlar ve görüşüyoruz. iki yer az önce test için vps açtı. bir tanesi de test açamayacağı için örnek uygulama istedi ve gönderdim. kurup deniyoru şu anda. 3 gün test verebileceğini söyleyen arkadaşa da uygulama örnegi gönderdim test etsin diye. burada oyun oynamıyoruz. boşuna yazmadım yoruma kapalıyız diye.