kaan1003 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi işi yapacak olan arkadaşların emeği,ortaya çıkardığı iş,harcadığı vakit vs vs bunlar neticesinde söylenen her rakama saygım var. Yok artık yada abartmayın yahu tarzı bişey kesinlikle söylemiyorum. Dediğim gibi saygı duyuyorum. Ve işi küçümsemiyorum. Yanlış anlaşılmak istemem ancak yapılacak işin bukadar bir maliyeti çıkacağını hatta 5.000 tl gibi bir ücret tutacağını hiç sanmıyor(d)um. Bu yüzdende bukadar bir bütçe oluşturmadım kafamda. Teklif verende var bizim düşündüğümüz rakamlarda. Bu da şu sonucu doğurmazmı ; " Şimdiye kadar öğrendiğim deneyimlere dayanarak söylüyorum bu istediğiniz script 5.000 TL den aşağı yazılmaz. Yazılsada bir işe yaramaz." diyerek siz bu arkadaşları küçümsüyor olamaz mısınız ?
Hacı muro / BMW her ikiside trafiğe çıkıyor BMW'ci hacıyı yol düz yada rampa ne olursa olsun hep küçümsüyor ama

Burada defalarca anlatılmak istenen olayı bir kez daha vurguluyorum işi bilen adam her zaman bmw teklifi veriyor size yani örn:"hacının camlar otomatik değil ben otomatik camı olmayan arabaya araba demem !" gibi ..

Not: Proje detaylarını incelemedim , teklif vermedim meşguliyetim sebebiyle sadece iki farklı fiyat ve bir coder ile bir jet coder arasındaki farkı canlandırmak istedim.

herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.