KoRuYuCu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen kardeş aynen, o bakışı o sıcacık gülümseyişi onunla tartışırken bile insan zevk alırmı ya..

Sağol kardeş, ya ben o kızla samimiyetim bile yoktu arada gülüşür,selamlaşırdık ancak arkadaş böyle söyleyince birazda yardımcı olmak istedim ve sürekli yanına gidiyor, işte arkadaşım hakkında fikir almaya çalışıyor, aralarını yapmaya çalışıordum.Sonra öğrendim kız bana yanık, sevgili değiliz ama yarın etsem teklif tamamdır ancak bir tarafta kardeşim bana güvendi dedi ayarla, şimdi ben almış olacağım..off of !

O bi şey değil, gülüşü-duruşu bitiriyor beni eriyorum resmen, çok pis geçirdi bana bu aşk ; öncekiler değilde bu çok pis koydu ; derbeder etti derbeder..
sana pamela nındı sanırsam arkadaşımın aşkısının şarkısını gönderirdim şimdi de kardeş aynı duyguları bende yaşadım bilirim..

şimdi diyorlar ya alkol günah..alkol şu anda benim için dünyanın en helal şeyi be

Volga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

http://www.dailymotion.com/video/xdv...niz-elif_music

Alın bi elif şarkısı daha İyi efkarlar agalar, ben almiyim. Bi Lark'ınızı içerim amma
gel iki paket winston bi absolut 7-8 tane de fıçı bira var..bide dünden kalan yarım rakı..

mucurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim gibi dertli çokmuş bu r10'da bende sadece kendimi dertli sanıyordum.... ahhhh ahhhhhh.......
abi öyle deme kalp her insanda var..