anarschi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi aşk o kadar boktan birşey ki..var ya sen o kızla çık 2 gün sonra aşkı hissetmezsin..ama içinde o "uhte " kalıyor ya o aşık ediyor insanı..aha arka oda da kızlar duruyor..istediğimle istediğimi yaparım ama işte "aşk" bu..resmen ters domaltıp düz şey yapıyor şu an beni.
Aynen kardeş aynen, o bakışı o sıcacık gülümseyişi onunla tartışırken bile insan zevk alırmı ya..

MediaSmart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah yardımcın olsun seninde kardeş..zor durum.bir tarafta gönül bir taraftada kardeşin gibi sevdiğin insan.Sevdiğin insanın tipini bilemiyorum da kızacagı kesin.belki kızmaz orasını ALLAH bilirde kendine güvenin varsa konuşman doğrusu olacaktır.senden duyması daha iyi olur bence.
Sağol kardeş, ya ben o kızla samimiyetim bile yoktu arada gülüşür,selamlaşırdık ancak arkadaş böyle söyleyince birazda yardımcı olmak istedim ve sürekli yanına gidiyor, işte arkadaşım hakkında fikir almaya çalışıyor, aralarını yapmaya çalışıordum.Sonra öğrendim kız bana yanık, sevgili değiliz ama yarın etsem teklif tamamdır ancak bir tarafta kardeşim bana güvendi dedi ayarla, şimdi ben almış olacağım..off of !

O bi şey değil, gülüşü-duruşu bitiriyor beni eriyorum resmen, çok pis geçirdi bana bu aşk ; öncekiler değilde bu çok pis koydu ; derbeder etti derbeder..