Sonuna kadar okursanız arkadaşlar ALLAH RAZI OLSUN..5 Dakikanızı almaz emin olun...

Arkadaşlar bundan 2 sene önce dayımların orada çalışan şuanki sevdiğime arkadaşlık teklif etmiştim..Yaş aralığımız 10 dur benden 10 yaş büyük bitanem 2 sene evvel kabul etmemişti yaş aralığı ve dayımın orda çalışması problem olabilir düşüncesiyle...

Ve bundan 7 ay önce tekrar gördüm ve tekrar arkadaşlık teklifi ettim ne yapayım unutamıyordum unutamazdım yine ümitsiz bir şekilde teklif ettim yalnız bu sefer 2 sene evvel olan olmadı kabul etti deneyebiliriz aslında paylaşıcak güzel şeylerimiz olabilir diyerek...

İlk 1 2 ay çok güzel geçti ama birbirimizi tanıyamadığımızdan dolayı sürekli atışıyoduk ama 10 15 dakika sürüyodu birbirimiz ile atışmamız aslında bizi birbirimize daha çok bağlayan tarafıydı çünkü yanlışlarımızı görerek birbirimizi tanıyoduk ve tanıdık 3.aydan sonra şükür ne kavgamız ne atışmamız oldu yalnız bu sefer aile'vi sorunlar başlamıştı niye derseniz artık bi şekilde söylememiz gerekiyodu ilk önce annem ile konuştum ne kadar yaşım kendimi taşıyabileceğim kadar olsada sonuçta ailem annem babam anneme açıldım annem bu sevgiyi hiç olumlu karşılamadı doğal olarak babam adam gibi oturdu konuştu benimle ama sağolsun...Sıra onun tarafındaydı ilk önce annesi ile konuştu ve annesi ne kadar anlaşamassın desede senin mutlu olman benim için çok önemli inşallah olursunuz dedi ve kız kardeşleride öğrendi onlarda birazda olsa olumsuz bakıyor tabi ama tanıştık ettik annesi ile kız kardeşi ile sağolsunlar sorun yapmıyorlar erkek kardeşi yani kayınçom öğrendi oda ablasına ne söylesede sevdiğim benimle ben onunlayım seviyoruz söylenenler umrumuzda değil kısaca sizce bu ne kadar iyi kötü bilemem ama burda büyüklerim çok kararı onlar versin..

Benim ailem çok karşı daha doğrusu annem çok karşı buna oğluna kıyamıyo ana ne yapsın dayım öğrendi bundan 2 ay kadar evvel ve oda başımızda çok durdu özellikle kızın çünkü aynı yerde çalışıyolar çok uğraştık ve çoook üzüldük ayrılıkların eşiğine geldik 2 sefer ama yapamadık ne olursa olsun beraberdik o benimle ben onunla..

Ve artık ölene kadar beraber olmayı düşünüyoruz
Kısaca evlenmek istiyoruz..Ben şuanda çalışmıyorum elimde 300 500 var ama ne yapacağımı bilmiyorum ev deposito eşya vs kız arkadaşım karşılar ama ne kadarını en fazla 1 2 bin tl oda deposito ve 2 aylık kira olsun bendekide 1 çekyat ve 1 aylık ev masrafı elde var 1 çekyat 1 kiralık ev...Belki bunları yazıyorum kardeşlerim kiminiz karşısınız kiminiz olumlu bilemiyorum ama ben sizden yardım bekliyorum dilencilikse dilencilik alışveriş bölümünde elimdeki telefonu evdeki pc yi bile satışa çıkardım zaten bendeki para dediğim pc den gelecek para onuda burada satabilirsem yada pc ciye 500 600 e verebilirsem...Size yaşadıklarımın %5 ini anlattım kısaca arkadaşlar kısası budur uzunu nasıl düşünebilirsiniz...

Eğer gelmiş dileniyor diyosanız eyvallah onada razıyım arkadaşlar çalıp çırpmaktansa DİLENİRİM daha iyidir..

Sizden çok bişey istemiyorum arkadaşlar r10.net ailesi belki yanımda olur tanımasanızda 5 10 ne koparsa gönlünüzden arkadaşlar çıkar yolum kalmadı masraflarımızı en azından 1000 tl azaltmak bile bizim için çook iyi olacak...

Yardım etmek isteyen arkadaşlar özel mesaj yolla desinler ulaşırım arkadaşlar önümüzdeki pazardan sonra işlemlere başlayacağız şimdiden ALLAH razı olsun yardım edendende etmeyendende ALLAH'a emanet...