Öncelikle hemen bu bot nasıl patlamaz ona açıklık getireyim. Bot şu anda Türkiye'nin en büyük film sitesinden içerik çekiyor. Eğer botta bir sorun olursa hemen tamir edip size vereceğim. Zaten yakın zamanda kendi sitem üzerinde film havuzu oluşturup botu oraya göre ayarlayacağım. Böylece ben istemedikçe bot patlamayacak.
Geçelim botun özelliklerine:
- Bot Wordpress içindir ve plugin şeklinde çalışır
- Botun panelinden her türlü ayarı yapabilirsiniz. Bu ayarlar şunlardır: 1) Bot resimleri sunucuya mı çeksin yoksa link mi alsın. 2) Resimler herhangi bir özel alana mı eklensin yoksa yazının başına mı eklensin? 3)Resimler özel alana eklenecekse hangi isimle eklensin 4) Playerinizin genişliği 5)Playerinizin yüksekliği 6)Otomatik etiket değerleri
- Bot sayfa usuluyle çeker. Şu an içeriğin çekildiği sitede 1000den fazla film vardır
- Çok nadir çekemediği film olur(çekemediği filmlerin büyük bir çoğunluğu siteden kaynaklı, embed eklemdikleri için)
- Eklediği filmi bir daha eklemez
- Botla isterseniz sayfalama yaparsınız isterseniz videoları alt alta dizersiniz. Admin panelden düzenleyebilirsiniz.
Aklıma gelen özellikler şimdilik şunlar.
Bot lisans sitemiyle çalışır.
Lisans ücretlerimiz ise şöyle:
15 günlük lisans 15 tl.
30 günlük lisans 20 tl.
60 günlük lisans 35 tl.
90 günlük lisans 50 tl.
180 günlük lisans 90 tl.
Peki hepimiz insanız oldu da bot patladı ve ben uğraşamadım o zaman ne olacak?
Kullanmadığınız günlerin parasını anında iade edeceğim arkadaşlar.
Demoya gelelim:
http://demo.yazikolik.com/wp-admin/
kullanıcı adı: admin
şifre: admin
panele giriş yaptıktan sonra ayarlar sekmesinin altında film botu seçeneğini görebilirsiniz.
Hayırlı geceler...
başka bir konu için pm atıldı