hakkidegirmenci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bızım tartıstıgımı konu bu deıl bızım konustugumuz banlanma sebebınde yazılan sebeptır bosuna koonuyu saptırmayalım lutfen bu arada benım nıck ım sagolera.com deıl sinerci.net dır bunuda herkez bılır bu kulanıcı adı benım deıl annemın uzerıne yemın edebılırım benım deıl nıckım sinerci.net olarak kayıtlıdır ve hala suanda balnı olarak gozukmektedır kafanız hıc calısmadı heralde sinerci.net uye ısımlı oldugumu bu benım uyelıgım

http://www.smf.gen.tr/smf/index.php?...rofile;u=42220
o uyelik senin değil madem .. bir ara neden senin resmin vardı profilde ? ve web sitesi kısmında neden senin siten yazıyor. Kendini akıllı mı sanıyorsun sen ??

ayrıca öyle çelişkiili konusuyorsun ki , kendin bile kendini anlayamamıs durumdasın. Neden dersen ;

konunun ilk baslarında kufretmedim falan dıyordun daha sonra kufurlerini buraya delil olarak getirince , tamam hatalı olabilirim fln dedin.. Simdide o üyelik benim değil diyorsun.. Bu kadar dönemez bir insan.. sen matematiği bile aştın . bırak 360 derece donmeyi , kac derece döndün hesaplamak güç..

Yahu biz seni arayıp sövmedik etmedik demiyoruz ki zaten.. Sadece sana bir soru sormustum onun cevabını ver yeter.. Konuyu çözüme kavusturalım olsun bitsin.. Sordugum soruıya gelince..

" hani sen sövdün ya smfgentr de millete.. Bizde senin numaranı bulduk ve arayıp hesabını sorduk.. Bu en dogal hakkımız.. Buna kimse karısamaz.. Sen bile.. Çünkü hatalı olan sensin.. Senin o kufurlerınden sonra .. seni aradıgıımızda tesekkur ettcektık sanırım..

herneyse sorum şu :

biz senin sitene gelsek sövsek ana avrat.. Üstelik senin annen vefat etmiş olsa ?! sen bizim numaramızı bulsan.. Vefat etmiş annene gelen kufurlerın hesabını sormaz mısın ? Delikanlı adam , senden bu sorunun cevabını bekliyorum sadece.. Sonrada konuyu kapatalım artık. Sadece bu soruya cevap ver yeter.

ayrıca şu üyelik onaylamasıyla ve baska sitelerde uye oldugumuz ıcın yasaklandık gibi yorumlar yazmayın lütfen. Suanki haline bakın. Kurallar değişmiş mi ? ( Değişmiş ) o zaman sorun yok.

Şimdi rahatlıkla dolanabilirsiniz sitemizde.