Zamanında bu tip bir fikir için tam 4 gece istiklal caddesi Viva Cafede sabahlamıştım. Şebnem FERAH'la 10 yıl boyunca çalışmış sanatçılarla yapılmış röportajların olduğu bir belgesel fikriydi. İçinde Pentagram grubu, Hayko Cepkin, Demir Demirkan gibi onlarca sanatçının olduğu bir belgesel çekmekti amacımız tüm çekimleri tamamlamamıza rağmen proje montaj ve seslendirme aşamasında kilitlendi kaldı sonrasında askere gittim ve ilgilenemedim bir daha o kadar çaba boşuna gitmişti. İstanbul da olsam hiç düşünmezdim kafa dengi birileri ile ortam güzel olunca ortaya ilgi çekici projeler çıkabilir. Gerçek hayattaki olayları sanal ortama ustaca taşındığı sürece başarılı olma ihtimali yüksektir bana göre
Bu çekimler sırasında 2. günde gece taksim meydanında metronun girişinde dizüstü bilgisayarla otelden bağlantı geldiğini farketip o soğukta internete girdim. O kadar yorulmuştum ki kalkınca sırt çantamı bankın yanından almayı unutmuşum bir süre sonra da metro girişinde şüpheli çanta diye polis gelip çantamı patlatmış neyim var hepsi patlamış tabii ben sabah farkına vardım sırtımda çanta olmadığını o derece yorulmuştum. Hemen koştum ama nafile zaten polis patlatmasa muhtemelen çalınırdı. Bu olay haberlere çıkmış Annem de bizim çocuk Allah'tan okulunda okuldan eve evden okula gidiyor bak millet bomba bırakıyormuş diyormuş bilmiyor ki oğlu manyağın teki çanta oğlunun kalpten giderdi heralde.
İstanbul da olsam hiç düşünmezdim yinede ortaya güzel şeyler çıkacağına eminim. Hiç birşey olmazsa benim gibi ilerde anlatacak anılarınız olur.
Büyük bir zevkle okudum yazınızı. Gerçekten çok güzel.. Kesinlikle anlatacak bir anımızın olması herşeye değecektir. Keşke burada olsaydınız da birlikte yürütseydik. Fakat bu video işi başarıyla tamamlanırsa aynı işlemi Ankara - Kızılay'da da yapmak isterim. Ankara'lı olduğumdan dolayı sık sık Ankara'da bulunuyorum. Umarım elime yüzüme bulaştırmadan bu işin altından kalkarım. Teşekkürler yorumlarınız için