Saygılar hocam.

Özgürsünüz istediğinizi düşünmekte. Bende bu tür şeyleri sevmem. Ama önce bizim senelerdir uğraştığımız Google
Türkiye'yi ve Türk'leri sevecek. Ondan sonra bende dahada haksız kazanç elde etmeye yönelen görürsem gözün doysun diyerek şikayet ederim.
İşte demek istediğim de bu. Google böyle yapıyor bu yüzden de bırakın hile yapsınlar mantığı. Google ne yapıyor ?
Türkiye reklam payında reklam veren belli, rekabet belli. Reklam veren 0,02 verirse Google'ın suçu ne ? Adam gibi rakamlar verilen reklamlar da zaten düzgün içeriğe sahip sitede çıkıyor.
Adam kopya içerik ile siteyi doldursun, botla konu çeksin, adsense için optimizasyondan bihaber olsun... sonra bize 0,01 lik reklamlar çıkıyor desin.
Yabancı sitelerde ne oluyor peki ? Rekabet yüksek, en kötü reklam bile iyi rakamlara sahip. Adam kopya içerik bile yapsa ingilizce, yine en kötü reklam çıksa bile iyi rakamlar elde edebiliyor. Sonra da Google Türkleri sevmiyor.
Bu konularda gerçekten belli bir bilgi birikimine sahip olmadan muhakeme yapılıp da, böyle düşüncelerin ortaya çıkmasını normal karşılıyorum.
Diyorsun geriyo dönük konularını incelediğimde ise bu dediklerinin tam tersi bir şeyle karşılaştım ?
Sizce burda yaptığınız doğrumu
firması olan adam elektrik veriyor kira veriyor vs... veriyor ama siz vergi vermeden normal fiyatın altına bu işi yapıyorsunuz sizin yaptığınız haram a girmez ama siz dini bütün insansınız
Ben evimi ofis olarak da kullanıyorum. Şahsıma ait forum sitem ile ilgili çalışmaları yapıyorum. Ayrıca internette adsense üzerine site üzerinde yapılan düzenlemeler için vergi mi vereceğim

O zaman bir arkadaşa vbulletin tema düzenlemek için de vergi vereyim... Ya da backlink çalışması yaptığım arkadaşlar için de vergi vereyim...
Yazı yazmak için konuya, gidip mesajlarımı araştıracağınıza, konuya yazmaya da bilirsiniz değil mi ?