Cagatayh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Foruma bu tür konuların açılmasını tasvip etmiyorum ancak "O kişiyi banlatınca bizim cebimize daha çok mu para giriyor ?" gibi cümleleri kuranları esefle kınıyorum !

Hile yapmak haram para kazanmaktır. Haksız kazançtır. Bunu gördüğünüz yerde susup kalırsanız siz de onlarla aynı kefede olursunuz. Hem dinimizce hem de ahlaki olanı bunu göz ardı etmemektir.

Ülkemizde o kadar haksız kazanç dönerken, millet çalıyor ben neden çalmayım mı diyeceksiniz ? Sizin demenize öyle yapmamız lazım mecbur olarak.

Zaten bu ülke sizin gibi düşünenler yüzünden bu hale gelmedi mi ?
Google, Bugün Türk sitelerine yeterince değer verse , tık oranlarında bizleri susturacak , kabul ettirecek bi' oran verse inan bugün kimse hileli ya da kurallara uymayacak şekilde reklam alanlarına Google reklamları eklemez.

Niye bu forumda ingilizce içerikli sitelerden para kazanan adam , Aklınız varsa ingilizce siteler açın diyor.

Der tabi , Çünkü Google bugün ingilizce içerikli sitelerde daha kaliteli reklamlar çıkartıyor, Kaliteler arttıkça tık oranlarıda yeterince artıyor. Hâl böyle olunca Türk milleti n'apsın ? Bugün eğer hileli yerleşim varsa ve Google ses etmiyorsa bizene ? Bırakın da kendi adamımız kazansın biraz , Eğer yerleşimde banlanmıyorsa sizde biraz daha farklı düşünceler ile yerleşimlerinizi düzenleyip , daha parlak rakamlarda paralar kazanın.

Şu zamanda kafasını çalıştıran , sessiz seda işi yapan adam parayı götürür. Sağ da solda site dağıtmak ile milletin yerleşimlerini , sitelerini kontrol eden adam hiç bi' b*k kazanamaz! Ben böyle bilir , bu şekilde söylerim.