Hocam şimdi 1*2 kişi daha - rep verebilir belki bana ama yazmadan geçemiyeceğim.
Adwords kullananlar 0,01 $ tık başı vereceğine daha iyi bir oran verse,
Google sigara, hap vb reklamlarını 0,01 $dan yayınlamasa kimse bu tarz şeylere yönelmez.
Adwords kullananların paralarını sömürmek belki bu ama kimsenin hakkının yenmesini istemesemde 0,01 $ ile nereye kadar ?
Herkes mecburen bazen hileye yönelebiliyor. Bırakında google uğraşsın. Bizler burada bu konuları açıyoruzda ne oluyor ? Bizim tık başına kazancımız 0,10$ mı oluyor ? O kişiyi banlatınca bizim cebimize daha çok mu para giriyor ?
Dediğim gibi ; "
Bırakın Google kendisi uğraşsın. 
"
Hile yapan zaten banlanır. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.ye sıçarayamaz. Bunu unutmayın.
Bu tür konuların açılmasının yasaklanması taraftarıyım. Boşuna db şişiyor. Madem haksız kazanç var gidin şikayet etcekseniz edin.
Foruma bu tür konuların açılmasını tasvip etmiyorum ancak "O kişiyi banlatınca bizim cebimize daha çok mu para giriyor ?" gibi cümleleri kuranları esefle kınıyorum !
Hile yapmak haram para kazanmaktır. Haksız kazançtır. Bunu gördüğünüz yerde susup kalırsanız siz de onlarla aynı kefede olursunuz. Hem dinimizce hem de ahlaki olanı bunu göz ardı etmemektir.
Ülkemizde o kadar haksız kazanç dönerken, millet çalıyor ben neden çalmayım mı diyeceksiniz ? Sizin demenize öyle yapmamız lazım mecbur olarak.
Zaten bu ülke sizin gibi düşünenler yüzünden bu hale gelmedi mi ?