Cadde06-------Site ismi:www.lanetherif.com -

Alıntı
A grubunun ve B grubunun siteleri yaklaşık 45 dkdır açık

B grubunda kendi sitem hariç diğer tüm sitelere yorum attım

Arkadaşlar çok özür dilerim ben r10daki isimle atılacak kısmını görmedim Lanet Herif diye atmıştım

Cadde06 arkadaşımız lanet olsun ismiyle yorumları atmış. Yani tüm sitelere yorum atmış....

Adsiz1---------Site ismi:www.whyforex.com

Alıntı
Yorumlar atılmıstır birsaat acık bırakılacaktır siteler
Adsiz1 arkadaşımız tüm sitelere yorum atmış yani atmış.

Max275--------Site ismi:www.9qr.net

Max275 eskiden de yorum arkadaşımdı hiç bir zaman atmazlık yapmazdı. Yüzde yüz atar. Yani bu atmıştır.

Sekoo---------Site ismi:www.seko.tk

Sekoo aynı Max275 gibi eski yorum arkadaşım o da her zaman yorum atmıştır. Geçikme yapmamıştır. Ayrıca özelde beni bilgilendirdi. Daha yeni haber almış yorumların başladığını ve bugünkü yorumlarını atmış.

Zaten dün eklemiştim arkadaşı. Yeni eklendi..

Yani bugün tüm sitelere yorum atmış.

cl0ud----------Site ismi:bilisimadami.com

Bilgim yok... Bugün özelden mesaj yolladım. Eğer geri dönüş olmazsa başka arkadaş alınacak yerine.

KralBenim------Site ismi:www.gokhanpeker.com

Yeni eklenen arkadaşlardan. Daha yeni eklendi.

NgSharpz----- Site ismi:www.techlogr.com

Şimdi arkadaşlar liste eski lise değil kişiler daha dün eklendi bazılarıda bugün eklendi. Yani durumu gördünüz. Herşeyi yazdım tek tek. Nasıl oluyor yorum gelmiyor. Lütfen ama lütfen yeni listeye bakın.
Eskiden yorum gelmiyor deyip çıkan arkadaşlarım var. Ama liste yenilendi. Yorum atmayanlar çıkarıldı. Ama listenin yeni haline bakmıyorlar. Ne yapalım anlamadım.

Lütfen bundan sonra çıkan ardaşlar özelden mesaj atıp çıksın. Haber vermeden çıkmayın. Ayrıca yorumları da sabırlı olun gün içinde bakıpta yorum gelmiyor demeyin lütfen...

Bazı arkadaşlar yorumları geç yazabilirler. Bende çoğu zaman geç yazıyorum yorumları...

Bi grupta bu kadar yorum attım deyen var ama bi bu kadarda hiç yorum gelmedi diyen var nasıl olur anlamadım.

Lütfen yorum atarken burdaki isminizi kullanın ve buraya gelip yorum attım deyin. Özellikle A grubuna attım B grubuna attım deyin.

Bu arada bugün siteler yaklaşık 5 saat açık kaldı.

Ve güncel alexa puanlarını ilk sayfada yayınladım...